“Агроток ЛДТ” та ПриватБанк - активні учасники посівної кампанії

Кіровоградське товариство “АГРОТОК ЛТД” та ПриватБанк пропонують фермерським господарствам регіону купувати насіння для посівної, засобів захисту рослин, мікродобрив, регуляторів росту рослин, користуючись фінасуванням лише під 4% річних.


Принципово нова для України система фінансування бізнесу дозволяє підприємству залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою лише 4% річних. Така послуга банку може використовуватися в 65% платежів клієнтів.


ГП.png

За рахунок ліміту, встановленого банком, покупець може виставляти гарантований платіж із датою виконання в майбутньому.  До речі, термін виконання може становити  від 10 до 365 днів. Що стосується постачальника, то він може одразу відвантажувати товар чи надавати послуги. Кошти ж  будуть зараховані постачальнику банком у повному обсязі та у визначену дату.  Гарантовані платежі можна відправляти на рахунки своїх контрагентів у будь-яких банках України.

“Ми готові до співпраці з фермерськими господарствами, готові приймати “гарантовані платежі” для продажу насіння, добрив, регуляторів росту рослин, які так потрібні сільгоспвиробнику саме сьогодні, - розповідає Володимир Кабак, директор Товариства “АГРОТОК ЛТД”. - Послуга “Гарантовані платежі” ПриватБанку  як зручна, так і вигідна -  надає нам змогу розширити коло наших покупців і збільшити обсяги продаж, не турбуючись про оплату та уникаючи усіх ризиків.  ПриватБанк гарантує вчасну оплату та в повному об”ємі. Наразі послуга ще й проста у використанні - достатньо створити гарантований платіж в “Приват24 для бізнесу”.

"Бізнес має працювати і розвиватись, а ми - допомагати йому знаходити вихід із найскрутніших ситуацій, - розповідає Юлія Ланецька, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наша унікальна послуга “Гарантовані платежі” - це відмінний стимул для розвитку економіки регіону. Залучення таких ресурсів набагато дешевше будь-якого банківського кредиту і вигідніше використання власних коштів, які можна перенаправити на розвиток чи модернізацію”.

Користування послугою «Гарантований платіж» надає змогу оплатити товар частково чи повністю за рахунок наданого банком ліміту фінансування, укладати контракти без попередньої оплати. Підприємство продовжує працювати, не тільки не знижуючи оборотів бізнесу, але й здешевлючи вартість свого товару.

Для отримання фінансування за програмою "Гарантовані платежі" клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в системі електронного банкінгу Приват24(інструкція). Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином, знижуючи собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару. Компанії, що приймають гарантовані платежі, можна знайти на ПриватМаркеті. Крім того, «AГРО – усе для сільгоспвиробників» – спеціально виділена для сільськогосподарських підприємств група компаній – партнерів банку, які приймають плату за товари та послуги гарантованими платежами.

Більше 340 підприємств Кіровоградщини користуються унікальною послугою ПриватБанку - фінансування бізнесу через надання безресурсних гарантій "Гарантований платіж".

Товариство «АГРОТОК ЛТД» працює на ринку продажу засобів захисту рослин та насіння з 2009 року. З дня заснування акцент був поставлений на продаж світових брендів пестицидів та насіння, пошук нових технологій та запровадження їх на ринку України. З самого початку товариство було націлено на розробку та впровадження затребуваних комплексів послуг в сфері агрономії.


 

Коментарі