Пенсіонери Олександрівки вивчали фінансову грамоту у відділенні ПриватБанку

Вже не один рік топ-менеджери Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку займаються фінансовою освітою пенсіонерів. Цього разу навчання проходило у відділенні ПриватБанку у смт Олександрівка. На зустріч  банкірів з найповажнішими олександрійцями  прийшли і представники Пенсійного Фонду України в Олександрівському районі.

Заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникли у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами  “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Скарбничка”.  Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше,  розповіді тренера чергувались з переглядом  коротких  роликів, чаюванням та солодким столом.

“Враховуючи той факт, що  кожен четвертий пенсіонер області, а це майже 74 тис. пенсіонерів Кіровоградщини є клієнтами нашого банку,  ми вирішили взяти на себе місію навчання - допомогти нашим найповажнішим клієнтам освоїти ази фінансової грамотності. Вік не має обмежувати можливості жодного з наших клієнтів, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення просування срціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Технологічні та технічні можливості  ПриватБанку постійно зростають. Ми є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, тому з нами повиненні рости і наші клієнти.  Сьогодні ми бажаємо навчити людей пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами, знати правила їх використання та вміти обслуговуватись  дистанційно”.


"Мені діти давно радили перевести пенсію в ПриватБанк, та я не наважувалась, хвилювалась, чи зможу справитись з банкоматом чи терміналом, адже сила звички веде нас до каси банку, - ділиться враженнями пенсіонерка з смт.Олександрівка Кравець Марія Юхимівна. - Тепер бачу, що це зовсім не складно. Впевнена, що і з інтернет-банкінгом Приват24 впораюсь. Крім того, була приємно здивована ставленням до нас, пенсіонерів, співробітниками Банку, які завжди  усміхнені, готові допомогти та все пояснити”.

На Кіровоградщині менеджери ПриватБанку у доброзичливій та неформальній атмосфері розповідають  слухачам, які є  можливості для обслуговування в банку власників  пенсійних карт, як і на чому можна буде заощадити, а на чому - вигідно для себе заробити. Навчатимуть простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще обов’язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям жодного шансу ними скористатися.     

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 74 тис. пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку.  Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 2700 нових пенсійних рахунків.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі