100 тисяч кредитних коштів на розвиток власного бізнесу отримала підприємиця з Бобринця

Приватний підприємець Юлія Ротар з м.Бобринець, що на Кіровоградщині,  долучилась до проекту “КУБ” ПриватБанку. Лише 3 доби знадобилось, аби жителі регіону зібрали необхідні 100 тис.грн для розвитку її бізнесу. Пані Юлія мріяла про відкриття ще одного магазину побутової хімії, і земляки довірили підприємиці свої кревні, під гарантії ПриватБанку та страхової компаніїї “Інгосстрах”.

 Вперше в сучасній українській історії гроші на розвиток справжнього малого бізнесу – невеликих магазинів, сімейних кафе, пралень і СТО – дають звичайні люди, які користуються послугами цих же магазинів або пралень. Загалом  уже більше 16,4 млн грн інвестували українці та підтримали 173 проекти  малого бізнесу на інтернет-майданчику КУБ (Кредити Українському Бізнесу).

“Унікальний інтернет-майданчик КУБ - це рятівне коло для власників малого бізнесу, від яких ми щоденно отримуємо десятки заявок на залученння інвестицій, - розповідає  Вікторія Приймак, керівник направлення по реалізації послуг клієнтам малого бізнесу  Кіровоградської філії ПриватБанку. - Цей проект є набагато більше, ніж мікрокредит чи позика, це інформаційна підтримка, страхування, перекази та платежі. Таку кількість послуг не можна отримати у звичайній банківській установі. Не можу не сказати про інформаційну підтримку, яку потребують наші підприємці не менше, ніж кошти”.

Будь-який легальний підприємець зможе розповісти про свій бізнес, розмістивши інформацію на інтернет-майданчику, і залучити інвесторів для його розвитку. Власники ресторанів, шевських майстерень, фотостудій, магазинів одягу тощо можуть виставити на майданчику заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки презентувати бізнес і плани його розвитку, а й надати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів.
“Ми розпочали цей проект, щоб підтримати малий бізнес, – продовжує Вікторія Приймак. – Саме такий вид підприємництва врятує економіку не лише регіону, але й держави вцілому. Питання самозайнятості сьогодні мають більшу вагу, ніж різні інфраструктурні проекти. Будь-який інфраструктурний проект може надати роботу нехай сотні, тисячі працівникам. Що стосується самозайнятості - такий вид підприємництва забезпечить сотні тисяч, а то і мільйони робочих місць”.
“Більше 2 років я займаюсь підприємницькою діяльністю, з ПриватБанком працюю з першого дня заснування власного бізнесу, - ділиться враженнями Юлія Ротар, приватний підприємець. - Співробітники Банку розповіли про новий сервіс. Звичайно ж зацікавила можливість залучити недорогі ресурси, під менший відсоток, ніж кредитування. Ми з чоловіком усе зважили, прорахували, надихнуло те, що гроші отримуємо від людей, таких же як і ми. Впевнена, що ми повернемо позику до кінця цього року. Але ж бізнес на цьому не закінчиться, лише починаємо розширюватись. Уже плануємо звернутись до сервісу наступного року. Усім, хто вагається, або боїться зробити крок у майбутнє, впевнено рекомендуємо саме такйи вид кредитування. Швидко, зручно і головне - надійно”.

Інвестори мають можливість не лише отримувати вищі відсотки на свої заощадження, але й спостерігати за розвитком проекту, у який інвестували свої кревні. За рахунок прямого інвестування в бізнес,  без посередництва самої фінустанови, доходи інвесторів будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити. При цьому ПриватБанк, як організатор майданчика, бере на себе зобов’язання перекредитувати позичальника в разі, якщо він зіткнеться з труднощами під час погашення кредиту інвестору. Таким чином інвестор обов’язково поверне свої кошти та ще й з відсотками.
ПриватБанк надає можливість кожному бажаючому долучитись до програми розвитку рідного регіону - вигідно інвестувати гроші в чийсь бізнес.  Ретельний відбір проектів для фінансування забезпечить повний фінансовий захист інвесторів. Крім того, всі інвестиції будуть в повному обсязі застраховані страховою компанією “Інгосстрах”.

Коментарі