Клієнти Bigl.ua освоюють доставку в поштомати ПриватБанку

Клієнти найбільшого українського онлайн-маркету Bigl.ua тепер можуть не шукати офіси поштових компаній і не чекати на кур’єра з покупками. Bigl.ua і ПриватБанк запустили доставку товарів у понад 1 400 поштоматів у відділеннях ПриватБанку в усіх регіонах України. Щоб вибрати відділення банку, в якому можна забрати товар, достатньо зазначити адресу найближчого поштомата під час оформлення покупки. У разі отримання товарів у поштоматах оплатити їх вартість можна карткою буквально за кілька секунд.
«Поштомати – найбільш доступний і швидкий спосіб отримання покупок в інтернет-магазинах, – упевнений керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Якщо Ваш покупець отримує невелику посилку, навряд чи йому сподобається витрачати зайвий час і стояти в черзі разом з одержувачами великогабаритних вантажів, доставка в поштомати – це ідеальний сервіс для роздрібної онлайн-торгівлі».
Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу надходить SMS-повідомлення та електронний лист на e-mail. Після цього посилку можна забрати, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку чи ввівши номер телефону на сенсорному екрані.


Коментарі