ПриватБанк дарує мрію




1 травня стартувала акція “ПриватБанк дарує мрію”. Кожен клієнт банку отримав можливість здійснити свою мрію разом з рідною фінансовою установою.

Аби стати учасником акції досить лише підключити послугу “Скарбничка”, дати їй назву своєї мрії та зареєструватись у акції. Якщо ж у Вас уже є така послуга та вона носить назву вашої найзаповітнішої мрії, слід лише зареєструватись у акції.

Реєструйтесь та отримайте шанс на здійснення мрії!

Акція триватиме до 31 серпня цього року, розіграш мрій буде проходити щомісячно, а переможець обиратиметься випадковим визначенням.

“Скарбничка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, перечікувати черги, досить лише підключити таку послугу в Приват24, в банкоматі чи  терміналі самообслуговування. Але якщо ви бажаєте - можна звернутись у найближче відділення ПриватБанку, де співробітники за одну хвилину підключать вас до цієї послуги.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

Майже 15  тисяч жителів Кіровоградської області долучились до унікальної послуги від ПриватБанку “Скарбничка” з початку нинішнього року, в т.ч. більше 20% через мобільний додаток. Для порівняння, за аналогічний період  минулого року кількість жителів регіону, які накопичували за допомогою “Скарбнички” складала12 тисяч.


ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі