У США український ПриватБанк показав світовим банкам найкоротший шлях у цифровий світ

На конференції Finovate Spring в американському Сан-Хосе українці представили нову технологію Corezoid Process Engine, яка дозволить банкам і фінансовим компаніям усього світу запускати цифрові сервіси за допомогою готових або легких у налаштуванні процесів з використанням десятків тисяч API зі світу FinTech.

Хмарна технологія Corezoid Process Engine, що створена українським ПриватБанком, допоможе фінансовим установам по всьому світі запускати P2P-процеси, інтернет-банки, мобільні банківські додатки без зайвих витрат часу та коштів, використовуючи десятки тисяч API зі світу FinTech. Принципово нове для банків рішення не залежить від мови програмування, його можна легко масштабувати, копіювати, змінювати.

«На планеті існує понад 30 тисяч банків. Програмісти в цих банках роблять однакову роботу, створюючи 30 тисяч ідентичних інтернет-банків, P2Р-сервісів, мобільних банківських додатків, – говорить маркетинг-директор Corezoid Сергій Даниленко. – Сьогодні ми разом з Visa і MasterCard перетворюємо інтернет-банк у такий самий стандартний продукт, як і пластикова картка. Адже кожен банк не винаходить картки, а бере готові й продає».

Наприклад, сьогодні за допомогою Corezoid Process Engine будь-який банк світу може взяти готовий або створити свій процес – продукт P2P з Visa, MasterCard API. Залишиться тільки підключити фронт-енди (сайт, мобільний додаток) і встановити правила для обліку місцевого AML, compliance. Запуск готового продукту відбувається так швидко, як того захочете Ви.
На базі платформи Corezoid компанія Western Union у співпраці з ПриватБанком запустила сервіс онлайн-переказів в Україні. «Цифрове ядро» на базі Corezoid дозволило зв’язати воєдино десятки API Western Union і ПриватБанку, і такі процеси тепер можна легко копіювати по всьому світі, додаючи необхідні локальні налаштування.

Finovate – конференція, присвячена новітнім досягненням в галузі фінансових і банківських технологій від всесвітньо відомих лідерів і молодих перспективних компаній. Восени 2015 року команда ПриватБанку вибрала саме Finovate для презентації Corezoid. ПриватБанк також брав участь у FinovateFall 2014 у Нью-Йорку, де представив функціональний месенджер Sender, а також побував на FinovateSpring 2014 з презентацією topless-банкомата.


Коментарі