«Велика кишеня» перевела дисконтні картки в смартфони

«Велика кишеня» стала першою в Україні мережею, що інтегрувала свою дисконтну програму з Приват24. Клієнти «Великої кишені» тепер можуть збирати та бачити бонуси просто у своєму смартфоні. Така функція вже доступна користувачам Приват24 Android, найближчим часом вона буде активована й для користувачів iOS-пристроїв.
«Ми не тільки оцифрували дисконтні картки «Великої кишені», а й дали можливість ділитися ними з членами сім’ї, друзями та збирати бонуси разом, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Підключення до Приват24 допоможе ритейлу без зайвих витрат «перестрибнути» в цифрову еру та в рази підвищити ефективність комунікацій з клієнтом».
Щоб додати свою дисконтну картку «Велика кишеня» в Приват24, потрібно зайти в розділ «Дисконт», натиснути на логотип мережі та відсканувати штрихкод дисконтної картки за допомогою камери смартфону. Після цього картку буде додано в особистий список, автоматично підтягнеться баланс за карткою лояльності мережі.
«Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити процес покупок більш комфортним, і найближчим часом надамо покупцям додаткові можливості для ще більш приємних покупок в наших магазинах», – говорить Микола Рясько, IT-директор ГК Retail Group, що керує мережею супермаркетів «Велика кишеня».
Окрім того, інформація про акційні пропозиції та знижки в мережі «Велика кишеня» доступна всім користувачам на сайті Приват24 та в мобільному додатку.
Мобільний банк Приват24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору – на 1 жовтня його встановили понад 6 млн користувачів смартфонів.
Група компаній Retail Group керує торговими мережами: «Велмарт» – 19 магазинів, «Велика кишеня» – 36 супермаркетів, ВК «Експрес» – 11 «магазинів біля дому». Retail Group також керує мережею супермаркетів Green Hills Market (Молдова). Виручка в 2015 році становила 8 728,2 млн грн. Більш детальна інформація – Kishenya.ua, Velmart.ua






Коментарі