Кіровоградський “Шторм” відтепер з Папкою24



Відомий кіровоградський  інтернет-провайдер ТОВ “Шторм” долучився до сервісу з обміну документами в електронному вигляді - Папка24.

Віднедавна ПриватБанк запустив унікальний безкоштовний сервіс для українського бізнесу papka24.com.ua аби полегшити нелегке життя приватним підприємцям і юридичним особам.

“Незважаючи на досягнення науки та техніти, розвиток ІТ-технологій українські підприємства до цього часу користуються, вже віджившим своє, паперовим документообігом, -  розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. -   Як приклад, компанії, що підписують між собою договір, акт тощо мусять роздруковувати два примірники, обмінюватись ними через кур’єра, ціла історія. З Папка24 Ви просто завантажуєте документ, у кілька кліків накладаєте на нього електронно-цифровий підпис (ЕЦП), надсилаєте його контрагенту, який також його підписує. І все!”.

Папка 24 відкрита для всіх приватних підприємців та юридичних осіб України, і не лише клієнтів ПриватБанку. Сервіс працює з усіма основними видами ключів ЕЦП – податкової, мін’юсту, ПриватБанку та багатьох інших. Використання цього сервісу - безкоштовне та просте у використанні.

Папка24 дозволяє зберігати та систематизовувати за допомогою ярликів документи на своїх серверах: в архіві Папки24, на своєму робочому столі (завантажити їх на свій комп’ютер з накладеними ЕЦП) та в Хмарі.

За словами творців сервісу, жодних проблем з перевіряючими органами через відсутність документів у паперовому вигляді виникнути не повинно. А якщо все ж якийсь чиновник не задовольниться електронним документом (що, з досвіду банку, дуже малоймовірно), для таких випадків створено спеціальний e-mail sos@papka24.com.ua, куди бізнесмени можуть поскаржитися – і тогді на захист користувача стануть юристи та PR-спеціалісти ПриватБанку.

“Ми лише розпочали своє знайомство з Папкою24, але з вже задоволені, - ділиться враженнями Костянтин Макаренко, директор ТОВ “Шторм”. - Можу сказати однозначно - класний сервіс. Усе просто, доступно, і головне - нічого не коштує. Бачу лише одну причину, що може перешкодити ним користуватися  – природний консерватизм або ж лінь пізнавати щось нове.  Переконуйте, як я, своїх бухгалтерів і контрагентів жити по-новому! Як-не-як, на дворі XXI століття!”

ТОВ “Шторм” - це універсальна телекомунікаційна компанія, що пропонує весь спектр послуг зв'язку та мережевої інтеграції в Кіровоградському регіоні. Компанія забезпечує доступ в глобальну всесвітню павутину, розроблює і впроваджує проекти корпоративної мережі, підключення до ГТС тощо. Компанія завжди орієнтується на останні технологічні досягнення в галузі телекомунікацій, домагаючись оптимальних показників в сфері надання послуг для своїх абонентів. Удосконалення рівня обслуговування завжди залишається її найвищим пріоритетом, з метою максимального підвищення якості сервісу.

Коментарі