Світловодчани стали переможцями акції ПриватБанку


Жительки Світловодська, що на Кіровоградщині, Марія Ритченко, Людмила Коростиненко і Ганна Пилипенко стали переможцями травня в акції ПриватБанку та отримали грошові призи.

З 1 травня по 31 серпня нинішнього року, на честь другої річниці Світловодського відділення №40, що по вул.Леніна,58, співробітниками ПриватБанку проводиться святкова акція. Учасником акції може стати будь-який клієнт банку, який оплатив карткою покупки чи послуги у будь-якому магазині, кафе тощо та надав до відділення чек про оплату. Переможці визначаються кожної останньої п’ятниці місяця під час проведення відкритого лототрону.   

“Я навіть і не думала, що стану переможцем, я ж не вірю ні в які акції, - ділиться переможниця травня Ганна Пилипенко. - До сьогодні була впевнена, що всі акції заздалегідь розписані, а переможці - призначені. Тому, коли з лототрону дістали мій чек, я довго не могла оговтатись. Та й грошовий приз - зовсім не лишній у господарстві)):. Дякую ПриватБанку і за чесність, і за прозорість, і за приз”.

“Нам лише два рочки, ми ще зовсім маленькі, але ми надзвичайно працьовиті та амбіційні, - розповідає Наталія Орищенко, керівник відділення №40 м. Світловодська. - Намагаємось надати нашим клієнтам не лише гарне, якісне обслуговування, але й підняти настрій. Такі акції не лише створюють атмосферу довіри клієнтів до нашої установи, але й розмальовують наше життя у яскраві кольори. Ми любимо наших клієнтів, тому пропонуємо їм продукти та обслуговування  найвищого гатунку”.
ПриватБанк - лідер банківського ринку України не лише за визнаннями провідних аналітичних/фінансових компаній (Український ПриватБанк став володарем престижної банківської нагороди Commerzbank STP Award 2015 року, переможцем щорічного дослідження “50 провідних банків України” інформаційного агентства “Фінансовий клуб”, визнано найкращим українським банком у рейтингу Europe Banking Awards 2015 року, який щорічно публікується британським журналом EMEA Finance, тощо). Найголовнішим та найвпливовішим поціновувачем є клієнт. 10,6 млн клієнтів користуються двома та більше послугами ПриватБанку, 207,6 тис юридичних осіб та більше 400 тисяч приватних підприємців обслуговує ПриватБанк (станом на 20 квітня 2016 року), частка вкладників ПриватБанку складає 63,1%, частка кредитів на товари - 48,6%.
ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.

Коментарі