Відділення ПриватБанку у Благовіщенську отримало нову адресу, сучасне приміщення та актуальну назву




Відділення “Благовіщенське”, що у м.Благовіщенське (колишня Ульяновка) Кіровоградської області, отримало сучасну актуальну назву та розпочало обслуговувати клієнтів за новою адресою: вул.Промислова,12. Зі зміною місця дислокації відділення отримало просторе сучасне приміщення європейського зразка з відкритою архітектурою.  

“Ми змінили не лише приміщення, - розповідає Юрій Лохаївський, керівник відділення “Благовіщенське”. - Ми повністю змінюємо формат обслуговування. На жителів району чекає обслуговування за найсучаснішими технологіями. Викристання планшетів, замість звичайних моноблоків, дасть змогу нашим клієнтам на власні очі бачити, як проводяться ті чи інші банківські операції. Крім того, ми навчаємо клієнтів  здійснювати їх самостійно в системі інтернет-банкінга”.
До послуг клієнтів зручна зона касового обслуговування, де здійснюються операції як у гривні,  так і в іноземних валютах. Для зручності клієнтів та уникнення черг встановлено  два термінали самообслуговування, банкомат та поштомат. Відтепер жителі Благовіщенська зможуть отримувати посилки, інтернет-покупки у зручний для них час.

image_3.jpeg
Відділення надає повний перелік банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам. Наразі клієнти можуть здійснювати платежі, грошові перекази, розміщувати депозити, отримувати або  погашати кредити, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну карту для зарахування пенсійних і соціальних виплат. Крім того,  нове відділення пропонує своїм клієнтам розрахунково-касове обслуговування, обслуговування корпоративних і зарплатних платіжних карток.  



image_6.jpegДосвідчений і високопрофесійний персонал відділення завжди готовий надати допогу клієнтам у виборі оптимальних умов обслуговування чи кваліфіковані консультації.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед найцікавіших розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам'ятовуванням шаблонів, Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші додатки.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі