ПриватБанк фінансує найбільшого постачальника українського меду

ПриватБанк пролонгував кредит одному з найбільших оптових постачальників натурального бджолиного меду в Україні - ТОВ “Спільне українсько-нідерландське підприємство з іноземними інвестиціями "Безпека меду". Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть використані підприємством на розширення географії і обсягів поставок продукції на українські переробні підприємства та за кордон.

"Залучення банківського фінансування на доступних умовах дозволить нам значно збільшити обсяги закупівлі продукції, - розповідає директор ТОВ “СУНП ІІ “Безпека меду”, Ярослав Кошлатий. - Не зважаючи на складні економічні умови, наше підприємство продовжує розвиватись та освоювати український та зарубіжний ринки".

"Всебічна підтримка вітчизняного бізнесу, в тому числі доступними кредитними і лізинговими програмами, на наш погляд, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності нашої країни на світовій арені”, - говорить директор Кіровоградського регіонального управління банку Ростислав Масло.


ТОВ СУНП з ІІ «Безпека меду» один з найбільших постачальників натурального бджолиного меду в Україні. Мед фасується під ТМ «Златомед», та реалізується в споживчій тарі для кінцевого споживача через супермаркети України.
Основною діяльністю компанії є переробка, пакування та експорт натурального бджолиного меду українського походження. Компанія «Златомед» вважається однією з найбільших та найдосвідченіших медових компаній України. Перша компанія групи, ПФ «Роман», з’явилась на українському медовому ринку у 1993 році. Виробничі потужності знаходились і знаходяться в селі Грузьке, Кіровоградського району, Кіровоградської області (Центральна Україна). Першими країнами, де спробували мед компанії, були країни СНД. Згодом, з 2000 року, список імпортерів поповнився країнами Європи, Близького Сходу та Північної Америки (США). Виробнича потужність та експортний потенціал компанії – 8-10 тисяч тонн меду на рік; об’єм щорічно експортованого фасованого меду – 1,5-2 тисячі тонн.
До «Златомед» входять наступні компанії: ПФ «Роман» (Україна), ФОП Кошлатий Я. А. (Україна). ТОВ СУНП з ІІ «Безпека Меду» (Україна), Sunrise Natural Foods Sp. z o.o. (Польща), Honey Bee Trade Sp. z o.o. (Польща), Окрім меду, «Златомед» пропонує: Медові десерти, Медову гранолу, Батончики «Гранола», Злакові пластівці, Мюслі.

Коментарі