Кіровоградщина стала лідером у фінансуванні малого бізнесу

Майже 2 млн грн отримали підприємці малого бізнесу Кіровоградщини в рамках проекту ПриватБанку “КУБ”.

Новий унікальний  сервіс “КУБ” від ПриватБанку пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надавати можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування.

Отримати “народний” кредит можуть не лише клієнти ПриватБанку. Будь-хто може звернутись до відділення ПриватБанку, де співробітники нададуть консультацію та допоможуть у зйомках відеоролика для презентації бізнесу на сайті КУБу. На електронному майданчику “КУБ” виставляються заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки представити бізнес і плани його розвитку, але й запропонувати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів. Заявка буде активна протягом двох тижнів – якщо проект збере потрібну суму, вона буде перерахована власнику підприємства як платна позика. Буквально наступного дня, після того, як сума інвестицій буде зібрана в повному об’ємі, підприємець отримує кошти на свій картковий рахунок.

100 тис. грн на новий проект - виготовлення мюслі та сухих сніданків - отримала Кіровоградська компаніїя “ККС”. Підприємство займається виготовленням різноманітних продуктів харчування, зокрема спеціалізується на сухих сніданках та продуктах швидкого приготування.
КСС.jpeg

“Ми працюємо на українському ринку ще з 2000 року, - розповідає Оксана Пузирьова, директор компаніїї “КСС”. - Сьогодні у компанії зайняті 7 співробітників, які отримують гарантовану заробітну плату та мають соціальний пакет. Завдяки сервісу ПриватБанку “КУБ” та  підтримці кіровоградців ми отримали не лише змогу розпочати новий проект, але й створити ще 5 додаткових робочих місць. А це - і втілення мрій ще 5 кіровоградців, які отримають стабільну роботу та заробітну плату, і збільшення відрахувань до боджетів усіх рівнів, в т.ч. і на розвиток рідної Кіровоградщини”.


Створити ще два робочих місця планує і співласниця мережі аптек ТОВ “Мєдсвєт” Світлана Сліпченко, отримавши кредит 50 тис. грн на відкриття нової аптеки.
Мєдсвєт.jpeg“В аптечному бізнесі працюю 4 роки, маю і досвід і бажання розвиватись, - ділиться пані Світлана, - та проблема була у надійному та стабільному фінансуванні. Коли співробітники ПриватБанку розповіли про сервіс “КУБ”, вирішила спробувати механізм його роботи спочатку на невеликій сумі. Сподобалось. Поверну отримані 50 тис.грн та буду звертатись по більші суми. Це класно! Немає ні паперових, ні бюрократичних, взагалі ніяких проблем. Рекомендую іншим підприємцям звернутись до “КУБу” та жодної хвилини не сумніватись у дієвості цього сервісу”.

“Аби стати інвестром, не потрібно мати мільйони гривень, слід мати хоча б одну тисячу гривень та бажання підтримати регіональний бізнес, - розповідає Вікторія Приймак, керівник направлення по реалізації послуг клієнтам малого бізнесу  Кіровоградської філії ПриватБанку. - До речі, доходи інвесторів у рамках нового проекту будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити, за рахунок прямого інвестування в бізнес без посередництва самої фінустанови. При цьому ПриватБанк, як організатор майданчика, бере на себе зобов’язання перекредитувати позичальника в разі, якщо він зіткнеться з труднощами під час погашення кредиту інвестору, таким чином інвестор обов’язково отримає свої кошти назад. Наразі усі позики та інвестиції, будуть в повному обсязі застраховані страховою компанією “Інгосстрах”.
Програма успішно працює, і кількість підприємців, які отримують “народні кошти” постійно зростає. З початку роботи сервісу  українці уже підтримали 743 проекти на загальну суму більше 69 млн грн.
Кожен може зробити свій внесок в розвиток українського бізнесу та бути причетним до творення нової заможної та процвітаючої України.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі