Контроль руху сільськогосподарської техніки та витрат палива пропонує аграріям Кіровоградщини ПриватБанк

Нове програмне рішення, що не має аналогів на українському ринку, пропонує ПриватБанк аграріям регіону - моніторинг руху сільгосптехніки підприємства та контроль за використанням палива.  

На перший погляд складна схема насправді працює дуже просто. На техніку встановлюються GPS-трекери та датчики рівня палива, а решту робить спеціально створена автоматизована програма.

“Нове програмне рішення надає керівникам сільгосппідприємств нові важелі в системі контролю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це і зменшення кількості обслуговуючого персоналу, і виключення впливу людського фактора, і можливість дистанційного моніторингу за допомогою смартфона або планшета, і супровід зі встановлення та обслуговування системи, ну і прозорі тарифи та використання передового досвіду підприємств агробізнесу. І головне – повна автоматизація процесу”.

Завдяки системі сповіщень, керівникам підприємств не потрібно постійно задіювати співробітників для відстеження місцезнаходження техніки, витрат паливно-мастильних матеріалів тощо.  Ця програма самостійно стежить за всіма відхиленнями та негайно повідомить у разі наявності таких.

З GPS-моніторингом легко порівняти GPS-координати техніки з датчиком палива та виявити виїзд техніки за межі робочого поля, несанкціоновані зупинки.  Наразі керівник отримає SMS-повідомлення в разі нетипового падіння рівня палива з наданням детальної статистики події. Не складає жодних труднощів порівняння GPS-координат сільгосптехніки та мобільних заправників, співвідношення показників датчиків рівня палива, що дасть можливість перевірки відповідності зменшення обсягів у заправнику та збільшення палива, відстані до техніки, що заправляється, у момент заливання палива (фіксує відхилення та сповіщає персонал із наданням статистики події).
Отримання даних GPS-моніторингу безпосередньо з програмного інтерфейсу iTrack із подальшим їх аналізом і складанням звітності в програмі “1С:Підприємство” надає можливість закриття подорожніх листів і списання палива на підставі фіксованого системою моніторингу, пробігу, контролю за рухом транспортного засобу,  зв’язку  з транспортним засобом за допомогою систем GPS-моніторингу та повідомлення про порушення порядку роботи транспортного засобу з відправкою інформації для аналізу й ухвалення рішення.

У разі настання будь-якої нетипової ситуації (несанкціонована зупинка, зникнення сигналу GPS, злив палива тощо) відповідальні особи підприємства, яких зазначено в налаштуваннях, моментально отримують автоматичне повідомлення на e-mail і в SMS.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну

Коментарі