Здійснювати плату за оренду земельного паю в режимі он-лайн пропонує ПриватБанк

ПриватБанк пропонує фермерським господарствам нову і надзвичайну зручну послугу -   “Масові виплати”. Уже сьогодні кіровоградські аграрії, які орендують земельні паї,  можуть виплачувати кошти за користування земельними угіддями їх власникам всього за декілька хвилин та кліків.  

Користуючись послугою “Масові виплати”,  клієнти ПриватБанка можуть зробити поповнення декількох карт або рахунків, коли немає часу створювати кілька однотипних платежів. До речі, аби відправити кошти одержувачу досить надати до банку відомість з будь-якими даними одержувача: або ідентифікаційний код, або номер мобільного телефону та ПІП, або паспортні дані і ПІП, або дата народження і ПІП. Для порівняння, зазвичай підприємству необхідно надати номер картки клієнта, заповнити ІПН, МФО, ЄДРПОУ банку.

“Не одноразово чули нарікання наших клієнтів, що деякі бухгалтерські операції потребують великих затрат часу, зусиль та навіть нервів,  - розповідає Олена Корж,     керівник направлення по залученню і реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку.  - Тому і створено було нову пропозицію “Масові платежі”, яка допоможе спроситити життя не лише бухгалтеру, але й керівникові підприємства. Це унікальний інструмент для здійснення цільових виплат з поточного рахунку підприємства”.

“Ми співпрацюємо з ПриватБанком уже не один рік, і з задоволенням користуємось послугами, які пропонуються сільгоспвиробникам, - розповідає Оксана Каменєва, головний бухгалтер ФГ “Флоря”, що у Маловисківському районі. - Та особлива вдячність за послугу “Масові виплати”, яка у буквальному розумінні цього слова врятувала мене від безсонних ночей, нервових зривів під час виплати за орендні паї.  Тепер я за декілька хвилин виконую роботу, на яку раніше витрачала не один день”.

Одержувачі платежів легко, швидко та безкоштовне можуть оформити картку в будь-якому відділенні ПриватБанку. Достатньо пред’явити паспорт. Після зарахування коштів на картку клієнт безкоштовно отримує SMS-повідомлення. Ідеальні умови для отримання виплат – у ПриватБанку найширша та найзручніша в Україні мережа відділень і банкоматів.  Будь-які платежі можливі і без відвідування банку: через Інтернет-банк Приват24, мобільні додатки, термінали самообслуговування.

“Користуватись послугою “Масові платежі”  можуть як  юридичні, так і фізичні особи, - додає пані Олена. - Ця пропозиція дуже слушна та зручна у випадку виплат аліментів, паїв, оплати за надані послуги чи виконану роботу тощо. Навіть, якщо у отримувача коштів (пайщика) немає картки, ПриватБанк самостійно і безкоштовно відкриє рахунок та зарахує кошти”.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі