Кожен четвертий пенсіонер Кіровоградщини обрав ПриватБанк

З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України по відбору банків уповноваженим обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги.

Як свідчить статистика, на Кіровоградщині 74,8 тис. громадян, або кожен четвертий житель області, обрали ПриватБанк та отримують пенсії у 58 відділеннях, що розміщені у найзручніших місцях обласного та усіх районних центрів Кіровоградщини.

Цілодобово до послуг пенсіонерів області, завжди забезпечені готівкою, 182 банкомата, кошти з яких можна знімати без будь-яких комісій та 333 термінала самообслуговування, через які зручно та швидко можна оплатити будь-які платежі.  До речі, клієнти ПриватБанку мають можливість без комісії знімати готівкові кошти з банкоматів і інших банків України.  Випуск та обслуговування картки, отримання виписки про рух коштів, оплата комунальних послуг - здійснюються безкоштовно.

“Лише з початку нинішнього року ще 3 тис. жителів області поважного віку відкрили пенсійні рахунки та стали клієнтами ПриватБанку, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення  просування соціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Такі статистичні дані свідчать про високу ступінь довіри до найбільшої та найсучаснішої банківської установи країни”.

ПриватБанк  націлений зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим. До послуг клієнтів спрощена процедура оформлення пенсійної картки.  Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т.д.  виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську  картку та підписати договір. Наразі працівники ПриватБанку можуть  здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді.  

Власники пенсійних карток ПриватБанку мають змогу обирати, де  оплачувати комунальні послуги - у касах відділень, у терміналах самообслуговування чи Приват24 . Наразі, усі комунальні платежі до 2 000 грн на місяць здійснюються без будь-яких комісій.  Пенсіонери, які заощаджують, отримають у ПриватБанку найбільших відсоток на залишок коштів на картці та за депозитами.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів.  

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі