ПриватБанк пропонує жителям Кіровоградщини захист від фінансових ризиків

Кожному власнику автотранспорту знайома абревіатура ОСЦПВ. Ще у 2004 році набрав чинності Закон про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. На жаль, до цього часу знаходяться ті, хто сумніваєтся у доцільності придбання автоцивілки.

Завдяки страховому полісу ОСЦПВ, потерпіла сторона отримує гарантоване відшкодування збитку, який був заподіяний їй у результаті дорожньо-транспортної пригоди водієм транспортного засобу, що був забезпечений полісом автоцивілки. Поліс ОСЦПВ вельми зручний тим, що водієві не потрібно витрачати свій час, нерви, гроші, в тому випадку, якщо він виявився винним у ДТП, оскільки відшкодуванням завданих збитків займеться страхова компанія.

"ПриватБанк пропонує своїм клієнтам на вибір поліси двох страхових компаній: Кредо та ТАС, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми захищаємо наших клієнтів від фінансових ризиків, тому і пропонуємо купувати поліси обов’язкового страхування у 58 відділеннях ПриватБанку, які працюють навіть у найвідділеніших райцентрах та селах регіону".

Всього кілька хвилин, витрачених на оформлення полісу ОСАЦВ, зекономить кожному водію 850 грн - штраф  за керування автотранспортом без автоцивілки.  До речі, поліс можна оформити і в режимі он-лайн - в Приват24 чи на сайті ПриватБанку. При оформленні в Приват24 або на pb.ua ПриватБанк гарантує безкоштовну доставку поліса в зручний для клієнта і час, і місце.

Обидві страхові компанії надають пільгу до 50% вартості поліса для пенсіонерів, чорнобильців та інвалідів. У випадку продовженні автоцивілки на наступний рік, кожен клієнт отримає гарантовану знижку 10%.  Згідно із законом, у разі аварії, страхова компанія компенсує потерпілому збитки протягом 30 днів. Однак статистика виплат говорить про те, що період відшкодування СК "Кредо" в середньому становить 19 днів, а СК "ТАС" - 24 дня. Власник поліса, який у випадку аварії пошкодив чужу автівку або заподіяв шкоду здоров'ю водію чи його пасажирам, гарантовано отримає грошову компенсацію від страхової компанії: до 100 000 грн - якщо постраждало майно; до 200 000 грн - якщо постраждали люди.

ПриватБанк пропонує усім жителям Кіровоградщини оформити страховку "Захист на кожен день", туристичну, а в Приват24 купити "Зелену карту" для виїзду за кордон.

Лише у третьому кварталі цього року жителі Кіровоградщини придбали у відділеннях ПриватБанку 770 полісів ОСАЦВ.  За аналогічний період минулого року автоцівілку у ПриватБанку придбали 319 жителів області. Така статистика  свідчить про ріст довіри жителів області до найбільшої та найстабільнішої фінансової установи України.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі