ОКВП “Дніпро-Кіровоград” економлять кошти



Обласне комунальне виробниче підприємство “Дніпро-Кіровоград” долучилось до електронного управлінського комплексу “УкрДок” ПриватБанку та впровадило на підприємстві електронний документообіг.

Ще з 2014 року на комунальному підприємстві “Дніпро-Кіровоград” відмовилися від паперового та запустили систему електронного документообігу “УкрДок”.  За цей час зекономлено кілограми паперу, тисячі гривень та години робочого часу.

“Вже не один рік ми співпрацюємо з ПриватБанком, і не раз користувались його найсучаснішими технологіми, тому дізнавшись про можливість впровадження електронного документообігу у себе на підприємстві, зразу погодились, і жодного разу не пожалкували, - розповідає генеральний директор ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Роман Ілик. - Впровадивши “УкрДок”, ми значно скоротили витрати на канцтовари та час на створення управлінських документів.  Простий та зрозумілий інтерфейс дає змогу значно економити час - швидко створювати службові записки, протоколи, розпорядження тощо. Відтереп працівникам підприємства не потрібно власноруч передавати паперові документи між відділами та службами".
PD_baner_macair.png


Сервіс побудовано на базі хмарного рішення, тому підприємству не потрібно було витрачати кошти на розвиток ІТ-інфраструктури. Єдина технічна вимога – наявність підключення до мережі Інтернет. Окрім цього, ПриватБанк гарантує безпеку даних завдяки використанню електронного цифрового підпису та двофазної системи аутентифікації. Сервіс пропонує резервне копіювання та шифрування даних.

“Сьогодні ПриватБанк у співпраці з ІТ-волонтерами пропонує своїм клієнтам унікальний електронний севіс, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Ми ніколи не зупиняємось на досягнутому, створюємо нові технології, програми, продукти. Бути успішним означає бути завжди на крок попереду конкурентів. І ми радо ділимося своїми здобутками, напрацюваннями та успіхами  зі своїми клієнтами”.

Ще у 2001 році, одним з перших у світі, ПриватБанк кинув виклик усталеній паперовій банківській культурі, відмовився від паперового документообігу та запустив власну систему електронного документообігу “УкрДок”.

Електронний управлінський комплекс “УкрДок”  надає можливість не лише суттєво скоротити витрати на канцтовари, що вже надзвичайно важливо, але й значно скорочує час на утворення та погодження документів, створення архівів, користування якими не викликає незадоволення. Користувачі цим електронним сервісом мають цілодобовий доступ до документів із будь-якої точки світу та можливість постійного контролю за виконанням завдань та документів. Простий і зрозумілий інтерфейс, підвищення продуктивності компанії за рахунок автоматизації обліку документів, робота з банком безпосередньо з бухгалтерської програми за допомогою додатка “Модуль обміну Приват24–1С”, надійний захист документів від несанкціонованого доступу за допомогою електронно-цифрового підпису (ЕЦП) - це далеко не всі переваги цього уніального сервісу перед традиційним документообігом.

Уже понад 900 компаній користуються сервісом документообігу, тим самим значно підвищуючи свою продуктивність і скорочуючи витрати на канцтовари.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.

Коментарі