"Веселі карамелі” дарують кропивничанам солодкі бонуси"

Немає, напевно, у світі жодної людини, яка б не любила смачнючі, різнобарвні, яскраві карамельки.  Вони імпонують усім - від малого до великого. Магазин “Веселі карамелі” та ПриватБанк дарують 3% бонусів усім відвідувачам, які користуватимуться при розрахунках за смаколики чи розваги картками Банку.

Магазин “Веселі карамелі”, що у Кропивницькому по вулиці Дворцовій,38, приєднався до програми “Бонус Плюс” та став ще одним партнером ПриватБанку.  Саму тут можна вибрати та поласувати карамельками ручної роботи, і навіть побувати на карамель-шоу. На майстер-класах власноруч приготувати смакоту чи замовити карамельки за власним дизайном до свята.


"Ми молода,  творча команда, яка любить і цінує кожного клієнта, а ще завжди працює над своїм удосконаленням, - розповідає Олег Касьянов, власник магазину “Веселі карамелі”.  - Ми лише розпочали працювати у Кропивницькому, працюємо над залученням нових і лояльних клієнтів. ПриватБанк ділиться з нами не лише своїми найсучаснішими програмами, але й клієнтами”.

bon-pl.png
“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.



Зазвичай всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси у вигляді грошей накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту “Універсальна”. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі. Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24.  Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.IMG_2386.JPG

“Сьогодні все більше кіровоградських підприємців  розуміють, що становлення та розвиток їх бізнесу залежить від можливості модернізації, знаходження нових шляхів розвитку та залучення найсучасніших технологій, - розповідає  Олена Юрова, керівник Направлення “Бонус плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Бізнес, який тільки но починає свою роботу, не в змозі дозволити собі сьогодні жодних зайвих витрат. Ми ж пропонуємо їм найсучасніші та найтехнологічніші програми, які відкриють нові можливості від збільшення клієнтопотоку до збільшеня доходів”.

Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кропивницькому та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну privatbank.ua

Коментарі