Мережа аптек "Ліки Плюс" та ПриватБанк стали партнерами


Платіжні картки у кожному гаманці замість паперових грошей і монет, POS-термінали навіть в невеличких крамничках та кіосках - це вже не далеке майбутнє, це вже сьогодення. Банківська картка стала невід’ємним атрибутом сфери торгівлі та послуг.

Мережа аптек “Ліки Плюс”, а це 26 аптек у м.Кропивницьму, надали можливість своїм клієнтам розраховуватись за обраний товар платіжними картками, підключившись до пос-термінальної  мережі ПриватБанку. Тепер, у разі необхідності,  кропивничани можуть розраховуватись за ліки і кредитними коштами, не переплачуючи при цьому ні копійки.


ih9_ckNRvI4.jpg
Ми працюємо вже не один рік, і думка кожного клієнта для нас надзвичайно важлива, - розповідає Олег Баркарь, директор мережі аптек “Ліки плюс”. - Наразі звернули увагу, що переважна більшість клієнтів користується картками та програмами ПриватБанку. Крім того ПриватБанк працює з усіма платіжними системами, що дуже зручно. Ну і що найважливіше, при розрахунках через термінал Привату, незважаючи на вихідні та святкові дні, кошти зараховуються на рахунок підприємства буквально на наступний день. Ну, а про високу технологічність цієї фінансової установи годі й говорити. Тому шлях вибору банку для співпраці був не довгий”.

Українці вже давно усвідомили, що набагато зручніше мати при собі банківську картку, ніж носити з собою великі суми готівки, рахувати решту біля каси, щоразу визначати, скільки грошей з собою брати йдучи в магазин чи кав’ярню. Крім того, варто не забувати про гігієну: купюри за час свого обігу проходять через руки тисяч людей, в той час як до картки торкається лише власник.

“Ми завжди дослухаємось до наших клієнтів і враховуємо їх побажання та потреби, - розповідає Наталія Сергієнко, керівник Направлення Еквайринг Кіровоградської філії ПриватБанку, - Завдяки “Розумним випискам” у Приват24 для бізнесу ми допомагаємо власникам підприємств відслідкувати корисну інфоримацію. Можна отримати інформацію про середній чек при розрахунках через наші пос-термінали, долю  клієнтів ПриватБанку та інших банківський установ, визначити середній вік покупців чи навіть стать. Така аналітика дає можливість для бізнесу визначити пріорітети для маркетингу та розвитку”.

Майже 2,8 тисяч POS-терміналів ПриватБанку встановлено в торгово-сервісній мережі Кіровоградщини. Лише у нинішньому році їх кількість зросла більше ніж на  2 тисячі одиниць. Така значна динаміка росту кількості POS-терміналів у торгово-сервісній мережі регіону пояснюється розумінням жителів Кіровоградщини безмежних зручностей та можливостей безготівкових розрахунків - від знаття готівкових коштів (до-речі без комісій у будь-якому банкоматі як в Україні, так і за кордоном)  і будь-яких безготівкових розрахунків, до дистанційного управління своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (СМС-банкінг і платежі по безкоштовному телефону 3700) та через інтернет («Приват24»).

Майже половина  POS-терміналів, встановлених в регіоні, оснащена безконтактною технологією PayPass, за допомогою якої можна здійснювати купівлі одним дотиком. Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено. Майже всі термінали працюють з програмою лояльності  БонусПлюс (дарує грошові бонуси за кожну покупку, здійнену за допомогою карти Банку) чи сервісом Оплата Частинами (допомагає здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину).   

“Встановлення пос-терміналів надає підприємствам чималі переваги, - продовжує пані Наталія. -  Це і підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок надання клієнтам широкого вибору варіантів платежу, і збільшення обсягу продажів за рахунок нових клієнтів - власників платіжних карток, і     збільшення обороту за рахунок непередбачених покупок клієнтами (клієнт не обмежений готівкою у гаманці). А ще це відсутність ризиків, пов’язаних з готівковими розрахунками, зокрема ризику прийому до оплати фальшивих банкнот, оптимізація розрахунків – усі розрахунки проводяться автоматично із зарахуванням коштів на поточний рахунок підприємства. Крім того, не слід забувати про відповідність чинним нормативно-правовим актам законодавства України”.

Щоденно через мережу платіжних терміналів ПриватБанку в Україні оплачують покупки понад 700 тис. осіб, з яких клієнти банку складають 490 тис., а власники карток інших банків - 210 тис.

 

Коментарі