Кіровоградці можуть лікувати домашніх улюбленців у розстрочку, ще й отримати за це бонуси


Люди товаришують з домашніми тваринами вже багато тисяч літ. І мотиви для цієї дружби найрізноманітніші -  від допомоги в певних справах до простої радості від спілкування.  Для когось домашні улюбленці є розрадою, хтось намагається навчитися турбуватися про когось ще, а хтось - не відчувати самотність.    

Надзвичайним партнером програми  Бонус Плюс та сервісу “Оплата Частинами”  ПриватБанку стала нова сучасна  ветеринарна клініка "Dr. Vet", що приймає чотирилапих клієнтів за адресою: вул.Дворцова,49 та зоомагазин "Dr. Vet", що чекає на самих вибагливих та перебірливих відвідувачів за адресою: вул.В.Перспективна,38/33.


Відтепер за придбання товарів у зоомагазині  та лікування домашніх улюбленців в цій клініці їх гоподарі, власники карт ПриватБанку, будуть отримувати приємні 2% бонусів та можливість оплати частинами до трьох платежів.

IMG_7518.jpg
"Я просто у захваті від такої співпраці, - розповідає Сергій Корнієнко, директор ветеринарної клініки та зоомагазину "Dr. Vet" - Я вже не раз думав про необхідність створення дисконтної програми для своїх клієнтів. Але кожен раз відволікав із вирішенням цього питання, на все не вистачає часу. ПриватБанк же взяв на себе всі мої організаційні проблеми. Я тепер опікуюсь лише основним - лікуванням братів наших менших, а не переймаюсь проблемою дисконтних карт, програм, веденням обліків тощо. Картки ПриватБанку стали дисконтними, по ним наші клієнти отримають 2% знижку у вигляді бонусів за послуги клініки та за придбання товарі у зоомагазині. Хто ж не має карти ПриватБанку, то не проблема. Лише за 5 хвилин її можна оформити у будь-якому відділенні (одне з яких - поряд), і також приєднатись до Бонусної програми”.

005.pngВласники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари, не переймаючись їх  вартістю. Так, за допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму покупки у зоомагазині, чи суму, яку необхідно сплатити за лікування домашнього улюбленця, можна розділити на рівні три частини. Для оформлення розстрочки не потрібно іти до відділення. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не відволікає покупців від основного - турботи про братів наших менших.  За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця майже безкоштовне.  Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку.



“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.


Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

В торгівельно-сервісній мережі Кіровоградщини обіг коштів через  платіжні термінали ПриватБанку з початку року виріс майже на 50%, у порівнянні з минулим роком.

 

Коментарі