Чотири олександрійських юніора отримали по новесенькому смартфону від ЮніорБанку"


1 грудня учні олександрійських загальноосвітніх шкіл №19 та №15 забули про уроки, затамували подих та дружно вітали переможців - щасливих власників новесеньких  смартфонів Samsung. Ну хто ж міг повірити, що усі чотири переможці акції ЮніорБанку будуть із невеличкого шахтарського містечка Олександрія.

За попередніми підсумками конкурсу ЮніорБанку  “Божевільний смартфон”, шляхом жеребкування (за допомогою випадкового відбору), Ткач Максим, Кибальник Єлізавета та Бондаренко Діана - учні Олександрійської школи №19 та Кислий Данііл- учень загальноосвітньої школи №15 м.Олександрія стали переможцями, отримали новесенькі, і зовсім не божевільні:) смартфони Samsung.
IMG_0755.JPG

“Ми завітали у школи, де навчаються щасливчики, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанк. - Ніхто навіть не здогадувався, що вони стали власниками новесеньких смартфонів. Інтрига була збережена до останьої хвилини. Неможливо передати словами реакцію і дітей і навіть вчителів. На хвильку мені здалося, що вони не повірили у  реальність подій. Спочатку була неймовірна тиша, потім сльози, а вже потім радість і розуміння дійсності:). Як же приємно вручати подарунки. Бажаю усім моїм юніорам лише перемог!”

IMG_0771.JPG“Подивіться, це ж справжнісінький смартфон, - ділиться радістю Данило Кислий, другокласник ЗОШ№15 м.Олександрія. - Мої батьки нізащо не повірять, що я сам його виграв! Круто! Тепер я точно буду вірити, що акції справжні, і в них можна вигравати! Так хочеться, щоб усі дітки вигравали подарунки, особливо моя подружка - Світланка:)”

ЮніорБанк вітає щасливчиків!


Ще першого вересня ЮніорБанк оголосив про старт акції “Божевільний смартфон”, яка триватиме до 31 грудня нинішнього року.  Умови акції надзвичайно прості. Школа буде вважатися учасницею, якщо буде підключена до програми “Картка для харчування” та не менш, ніж 100 учням цієї школи в період дії акції буде відкрито Картку Юніора. Серед юніорів, учнів шкіл-учасниць, ЮніорБанк розігрує 8 смартфонів.
IMG_0768.JPG
Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів.
У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Коментарі