ПриватБанк опублікував рейтинг багхантерів

ПриватБанк опублікував на своєму сайті рейтинг найактивніших «зломщиків» його електронних сервісів, що допомагають усунути потенційні вразливості банківських систем. Як повідомила прес-служба банку, за 5 років роботи програми BugBounty ПриватБанк отримав від добровільних тестувальників понад 1 800 результативних сигналів про вразливість і виплатив багхантерам понад 2,7 млн ​​грн винагороди.
 
«Тільки цього року ряд учасників проекту отримали премії за те, що виявили вразливості, які не були критичними для безпеки наших сервісів, але могли доставити незручності користувачам, – говорить керівник проекту Олександр Соколовський. – Звичайно, зараз знайти вразливість наших систем усе складніше, але ми готові платити реальні гроші за кожне підтверджене повідомлення».
ПриватБанк став першою банківською установою у світі, що виплачує премії за пошук уразливостей його інтернет-систем. У програмі BugBounty беруть участь веб-ресурси в домені privatbank.ua, privat24.ua, ctbc.privatbank.ua, papka24.com.ua. Повідомити про потенційну вразливість сервісів банку й отримати винагороду до 1 000 USD у разі її підтвердження можна на https://privatbank.ua/ru/safeness/ (розділ «Пошук IT-вразливостей») або на e-mail ACRMBO@privatbank.ua.

Коментарі