Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку - Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак

"ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень, - про це заявив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак у зверненні до клієнтів та працівників банку. - Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку. Хочу подякувати представникам фонду гарантування, Національного банку, співробітникам і топ-менеджменту ПриватБанку за завершення цього перехідного періоду в такі стислі терміни". "Це була непроста задача і унікальний проект навіть за світовими мірками, з яким ми успішно впоралися, - відзначив Олександр Шлапак.  - І найголовніше, велике спасибі нашим клієнтам за довіру, витримку і терпіння. Вибачте, якщо доставили вам незручності - ми зробили все, щоб процес зміни власників банку пройшов безболісно для клієнтів”.

Як відзначається у зверненні голови правління ПриватБанку, держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримало банк. У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. Вчора Верховна рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться. Вже сьогодні обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх по 2016 році показників трохи більше 1 млрд грн на добу, тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 000 нових депозитів, не лише гривневих. ПриватБанк був і залишається першим банком України за рівнем довіри громадян.

Олександр Шлапак впевнений, що інноваційність банку це одне з головних надбань не тільки банку, але і всієї України. Електронний банк Приват24, інші зручні банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнта, будуть ставати тільки краще. Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ.

“Користуючись нагодою, хочу сказати кілька слів нашим співробітникам. Дякую вам за мудрість, витримку і відмінну роботу. Ми разом будемо продовжувати добре виконувати свою роботу, обслуговуючи клієнтів, - говорить голова правління банку. - Я був здивований чутками про те, що зараз співробітників замінить нова команда. Це не так. Система оплати праці та кадрова політика залишається незмінною. Якщо в майбутньому виникне потреба внести  до неї зміни це буде ретельно та всебічно обговорюватись зі співробітниками”.

"Впевнений, колектив банку готовий до того, щоб якісно обслуговувати все більше наших клієнтів, державні підприємства, мільйони бюджетників, і перехід всіх співробітників Міністерства фінансів на обслуговування в ПриватБанк говорить про високий ступінь довіри до банку з боку держави", - відзначається в зверненні Олександра Шлапака до клієнтів та співробітників банку.






ПриватБанк работает в обычном режиме, платежи осуществляются без ограничений. Сегодня можно с уверенностью сказать, мы с успехом справились с задачей стабилизации и сохранения крупнейшего украинского банка, минимизации панических настроений среди клиентов банка. Хочу сказать спасибо представителям фонда гарантирования, Национального банка, сотрудникам и топ-менеджменту ПриватБанка за завершение этого переходного периода в столь сжатые сроки, это была непростая задача и уникальный проект даже по мировым меркам, с котором мы успешно справились. И самое главное, большое спасибо нашим клиентам за доверие, выдержку и терпение. Извините, если доставили вам неудобства - мы сделали все, чтобы процесс смены собственников банка прошел безболезненно для клиентов.


Государство с самого начала процесса национализации активно поддержало банк. У нас есть возможность оперативно пополнять наличные в банкоматной сети и кассах банка по всей Украине. Вчера Верховная рада приняла закон о дополнительных гарантиях вкладчикам ПриватБанка.  И уже сегодня цифры и статистика работы банка говорят о том, что ситуация стабилизировалась и сверхлимитная поддержка банка со стороны собственников и регулятора в будущем на потребуется. Уже сегодня объемы получения наличных в банкоматной сети банка вернулись до средних по 2016 году показателей  около 1 млрд грн в сутки, только за последние сутки в банке оформлено более 2 000 новых депозитов, не только гривневых. ПриватБанк был и остается первым банком Украины по уровню доверия граждан.


Инновационность банка это одно из главных достояний не только банка, но и всей Украины. Электронный банк Приват24, другие удобные банковские сервисы работают стабильно и останутся доступными нашим клиента,  будут становиться только лучше. Мы не будем снижать лимиты кредитования корпоративных клиентов, а наоборот увеличим возможности финансирования их за счет дальнейшего развития программы поддержки предпринимательства КУБ.


Пользуясь случаем, хочу сказать несколько слов нашим сотрудникам. Спасибо вам за мудрость, выдержку и отличную работу. Мы вместе будем продолжать хорошо выполнять свою работу, обслуживая клиентов. Я был удивлен слухам о том, что сейчас сотрудников заменит новая команда. Это не так. Никаких снижений заработной платы, сокращений и т.д. государство как собственник банка и правление ПриватБанка не планировало и не планирует делать. Наоборот, коллектив банка готов к тому, чтобы качественно обслуживать все больше наших клиентов, поскольку мы сможем активнее обслуживать теперь государственные предприятия, миллионы бюджетников, и переход всех сотрудников Министерства финансов на обслуживание в ПриватБанк говорит о высокой степени доверия к банку со стороны государства.

Коментарі