ПриватБанк авансував бюджетників Кіровоградщини на 120 млн грн

Майже 120 бюджетних організацій Кіровоградщини, а це більше 16 тис. лікарів, вчителів, військовослужбовців, правоохоронців та чиновників, які користуються послугами ПриватБанку, не мають проблем зі вчасною виплатою заробітної плати. Лише у минулому році вони отримали авансове фінансування у сумі 120 млн. грн. за рахунок коштів ПриватБанку.

“Ми турбуємось, аби наші клієнти завжди вчасно отримували заробітну плату, мали гарний настрій і не переймались затримками виплат, тому пропонуємо бюджетним організаціям послугу авансування, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - ПриватБанк, за рахунок власних резервів, зараховує гроші на картки клієнтів до надходження коштів на рахунок організації, що дає змогу нашим бюджетникам отримувати зароблені кошти вчасно, без затримок”.

Більше 71% бюджетних організацій Кіровоградщини користуються послугами ПриватБанку. У 2016 році на банківське обслуговування у ПриватБанку  долучилось майже 4 тис. співробітників бюджетної сфери області.

“Вже декілька років поспіль ми обслуговуємось у ПриватБанку, - ділиться враженнями Олена Грєвцева, головний бухгалтер обласної психіатричної лікарні. - Від такої співпраці лише задоволення. Сервіси, якими ми вже звикли користуватись у цій фінустанові, не може запропонувати жоден із банків. По-перше - це тарифи:  і тарифи на РКО (від 0%), і безкоштовний випуск та перевипуск банківських карток, безкоштовне зняття готівки, безкоштовний СМС-банкінг та інтернет-банкінг тощо.  По-друге - надання можливості користування унікальними послугами: авансові зарахування заробітної плати, зарахування коштів співробітникам на карти будь-якого українського банку однією відомістю через Приват24 та можливість контролю за процесом обробки. Відверто кажучи, співпраця з ПриватБанком значно полегшує роботу бухгалтерів та робить її приємною. А ще, потребує окремої вдячності робота співробітників банку. Ввічливі, завжди готові допомогти, навчити, розповісти”

Авансування надає можливість співробітникам бюджетних організацій уникнути несвоєчасних виплат авансу і зарплати. Наразі працівники Кіровоградської обласної психіатричної лікарні, обласного онкологічного  диспансеру,  комунальної установи “Кіровоградський обласний шкірно-венерологічний диспансер”, співробітники слідчого ізолятору тощо не лише завжди вчасно отримують зароблені кошти, а й мають змогу безкоштовно користуватись усіма унікальними сервісами ПриватБанку. 

“Якісним обслуговуванням, найтехнологічнішими та найсучаснішими пропозиціями ми постійно доводимо і підтверджуємо нашим клієнтам переваги роботи саме з нашим банком, - додає Раїса Килимниченко. - Не чекаючи надходження коштів з казначейства, за рахунок власних коштів Банку, ми виплачуємо зарплати нашим медикам і педагогам, всім представникам бюджетних установ та організацій”.  

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.
Сьогодні банк обслуговує 16,9 карткових рахунків та 61,8% вкладників України. У регіональних мережах банку працює 3 648 відділень, 20 282 банкоматів і терміналів самообслуговування.  

ПриватБанк став єдиним українським банком, який у 2016 році увійшов до числа найбільших світових банків у авторитетному банківський рейтингу Tор 1 000 World Banks, що публікується щорічно британським The Banker. Рейтинг Tор 1 000 World Banks, що вже понад півстоліття розраховують експерти The Banker, спираючись на дані про капітал та активи банків, вважається одним із найбільш шанованих у фінансовому світі.

За даними британського видання The Banker "ПриватБанк" залишається найбільшим банком Центральної та Східної Європи та посідає 627-у позицію серед 1 000 найбільших банків світу.

Коментарі