Майже втричі зросла довіра жителів Кіровоградщини до Приват24



Майже 725 тис. платежів здійснили жителі Кіровоградщини у минулому році в Приват24. У порівнянні з 2015 роком кількість платежів зросла майже втричі - у позаминулому році жителі області 268 тис. разів проводили оплати комунальних та інших, не менш необхідних платежів, в онлайн-режимі.

Вже не один рік успішно працюють програми для iPhone і Android, щоб керувати своїми грошима на ходу.  Повноцінний Приват24  в смартфоні - це безпечно, зручно, мобільно і просто. Зручний дизайн і просте меню функцій дозволяють здійснювати найскладніші фінансові операції в лічені хвилини.

"ПриватБанк став першою фінансовою установою, яка запропонувала своїм клієнтам мобільний додаток, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тепер чи не кожен наш клієнт має власний міні банк у кишені. 53 тис. або 10 відсотків усіх он-лайн платежів було здіснено жителями області у 2016 році саме через мобільний додаток. Принципово нові інтерфейс та ідеологія сервісу – обслуговування у формі діалогу з клієнтом через месенджер – дозволяють отримати через смартфон будь-які послуги та консультації. Мобільний банк стає універсальним помічником і часто основною причиною, навіщо людині потрібен смартфон".

4.png


"Декілька років поспіль я з задоволенням користуюсь мобільним додатком Приват24, - ділиться враженнями кропивничанка Марина Безверха. - Кожен раз дякую тим, хто його створив. Це ж просто супер! Якщо раніше я витрачала купу часу на оплату комунальних платежів - спочатку заповнювала квитанції, потім вистоювала в черзі. Тепер за лічені секунди, у будь-який зручний для мене час, по заздалегідь внесеним шаблонам я оплачую усі платежі та послуги.  Я легко оплатила усі комунальні платежі навіть відпочиваючи у Яремчі! Аби лише не входити у Новий рік з боргами):  Мені не був потрібен ні комп"ютер, ні планшет. Лише мій смартфон та доступ до інтернету".

Користуватися Приват24 не лише зручно, але й  безпечно та надійно. Для доступу в Приват24 використовуються два паролі - постійний, встановлений особисто клієнтом, і динамічний, для підтвердження операцій в системі. Динамічний пароль кожного разу генерується новий і приходить в SMS-повідомленні на Ваш телефон. Задля безпеки можна встановити обмеження на суму операцій протягом дня і протягом місяця. Для шифрування переданих даних система використовує SSL-протокол (Secure Sockets Layer), забезпечує захищені з'єднання між веб-сервером і браузером клієнта.

При збереженні нинішніх темпів зростання популярності системи, до кінця нинішнього року кількість клієнтів банку, які обслуговуються в Приват24, перевищить кількість відвідувачів "живих" відділень банку.

Приват24 - це цілодобовий доступ до банківських рахунків. Спектр доступних послуг вражає: від оплати комунальних платежів до придбання квитків. Тут навіть можна замовити розкішний букет квітів з доставкою за адресою. Усі банківські операції можна робити швидко, зручно, вдома, без відвідування банку.

Приват24 - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний фізичним особам та корпоративним клієнтам України, Латвії, і низки країн ЄС. Загальна кількість клієнтів Приват24 перевищує вже мільйон клієнтів, ще 600 тисяч клієнтів встановили мобільні платіжні додатки П24. З кожним днем кількість клієнтів зростає, а ПриватБанк постійно працює над поліпшенням сервісу і розширенням спектру послуг.

Коментарі