Жителі Кіровоградщини найчастіше сплачують рахунки за телебачення та інтернет

Як стверджують аналітики ПриватБанку, найчастіше жителі Кіровоградщини оплачують в Приват24 рахунки за користування кабельним телебаченням та інтернетом.



Кількість жителів Кіровоградщини, що користуються сервісами ПриваБанку для оплати комунальних та інших платежів, постійно зростає. Як стверджують аналітики ПриватБанку, кількість платежів у 2016 році майже втричі більша у порівнянні з 2015 роком. Майже 725 тис. платежів здійснили жителі Кіровоградщини у минулому році та  268 тис. платежів здійснили жителі області в Приват24 у 2015 році.  При цьому найчастіше здійснювались оплати за кабельне телебачення та інтернет - 132 тис. платежів. На другому місці - оплата за послуги обленерго, майже 115 тис платежів. Найменшу кількість проплат - 35 тис. платежів здійснено на рахунки державної фіскальної служби.

“Приємно зазначити, що тенденція росту кількості платежів через сервіси ПриватБанку залишається, - розповідає Олексій Харін, заступник директора, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це не лише тому, що нам довіряють, що надзвичайно важливо. ПриватБанк дбає про своїх клієнтів, пропонуючи найпривабливіші тарифи на банківському ринку. ПриватБанк запрошує усіх кіровоградців економити кошти та оплачувати комунальні платежі в терміналах самообслуговування чи в онлайн-режимі”.

“Оплачувати комунальні рахунки стало набагато простіше та швидше, використовуючи переваги сучасного банку, такого як ПриватБанк, - розповідає кіровоградка Людмила Коцюба. - В ПриватБанку працює одразу декілька каналів для оплати комунальних платежів: це і каса, і Термінали самообслуговування, і Приват24 , і Мобільний додаток Приват24 , навіть можна оплатити за безкоштовним телефоном 3700. Неймовірна послуга для тих, хто зайнятий чи забудькуватий - Регулярний платіж,  коли банк самостійно оплачує все за тебе. Взагалі феєричний Мобільний додаток Фотокаса, який фотографує квитанцію, а співробітники ПриватБанку самі знають, як оплатити швидко та вчасно. Та найбільше, що мені подобається у Приваті - це свобода вибору, коли клієнт сам може обрати той варіант, який для нього найбільш вигідний та зручний”.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


 

Коментарі