17,3 млн грн інвестував ПриватБанк у бізнес Кіровоградщини

З початку роботи національної програми КУБ (країна успішного бізнесу) ПриватБанк інвестував у малий бізнес Кіровоградщини понад 17,3 млн грн кредитних коштів.

Країна успішного бізнесу  - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає обертів. З початку її роботи майже 6 тис. бізнес-проектів отримали підтримку та можливість розвитку і розширення. Більше 100 тис. українців отримали нові робочі місця.

Підпримець із м.Олександрії запланував розширити свій бізнес та створити 6 нових робочих місць, отримавши 190 тис.грн фінансування по програмі КУБ.


“Я вже 12 років займаюсь гуртовими поставками продуктів до 28 продовольчих точок у Олександрії, - розповідає Олександр Обушко, директор ТОВ “Трансенергоком”. - Сьогодні виникла необхідність у приміщенні та відповідному обладнанні для зберігання продуктів. Аби не витягувати кошти з бізнесу, звернувся до ПриватБанку для отримання кредитних коштів по програмі фінансування бізнесу - КУБ".

Програма націлена на розвиток економіки держави через інвестування малого та середнього бізнесу.  


Програма націлена на розвиток економіки держави через інвестування малого та середнього бізнесу.  

“Нашим основним завданням є надання фінансової допомоги працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, - розповідає Вікторія Діденко, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми не лише надаємо практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу, але й мріємо надихнути на прояв ділової ініціативи жителів Кіровоградщини. Сьогодні ми готові допомогти розпочати чи розвинути власний бізнес порадами, консультаціями, інноваційними сервісами та програмами фінансування, що будуть доступними і для майбутніх підприємців”.

Усі, хто мріють про добробут своєї родини та країни, повинні розуміти, що лише власна справа, яка подобається і надихає, може принести не лише задоволення, але є найбільш реальним засобом втілити мрії у реальність.

З початку роботи програми 220 проектів підприємців Кіровоградщини отримали можливість розвитку та розширення.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.

Коментарі