Майже 40 млн грн довірили кропивничани ПриватБанку у новому році

Лише за 2 неповні місяці нинішнього року нові вкладники, жителі Кіровоградщини,  розмістили за різними програмами майже 40 млн грн на депозитних рахунках ПриватБанку.
ПриватБанк продовжує хорошу традицію, встановлену не один рік потому - утримує лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю. Кожен другий вкладник українських банків - вкладник ПриватБанку.
“ПриватБанк завжди був не лише найбільшою, але й найнадійнішою фінансовою установою держави, - розповідає Олександр Гавриленко, ректор Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки, голова громадської ради при Кіровоградській ОДА . - І сьогодні саме ПриватБанк може запропонувати українцям надійність та найвищий дохід за відсотками. Наразі гроші, які під подушкою чи у 3-літровій банці допоможуть лише грабіжнику. Гроші мусять працювати і приносити прибуток - власнику, банківській системі, державі. Лише живі банківські гроші, які працюватимуть на бізнес регіону, держави дадуть реальні позитивні зрушення у стабілізації економіки країни в цілому”.  
Надійність, стабільність,індивідуальний підхід і гнучкі пропозиції,  різноманітність депозитних програм задовольнять усі вимоги найвибагливішого вкладника.
“Я вже чимало років є вкладником ПриватБанку, - ділиться кіровоградка Олена Микитівна. - У мене два онука. Хоча вони ще школярики, та я почала думати про їх майбутнє ще при народженні. Хочеться зібрати їм трішки грошеняток. Хто допоможе їм як не бабуся з дідусем. Вдома тримати - не дай Боже. Он сусідка збирала на ремонт... вкрали, добре хоч її не було вдома та залишилась неушкоджена . Я ж за свої не переймаюсь. Не тільки у схоронності, а ще й з доходом. Кожного місяця ростуть відсотки. Поки дітки виростуть, то буде їм і на освіту, і на перші кроки у самостійному житті”.
Як стверждують фінансові аналітики, на українців чекають зниження відсотків по кредитам та депозитам. Ці зниження будуть поетапними, і саме державні банки вже розпочали перший етап.  Зниження відсоткових ставок за депозитами незмінно призводить до зниження відсотків за кредитами та здешевлення ресурсів для кредитування, що відкриває більше можливостей для доступного кредитування економіки України.
ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.

Коментарі