Преміум-пропозиції та круті бонуси кропивницьким гурманам пропонують пивний клуб “Прага” та ПриватБанк

Пивний клуб “Прага”, що по вулиці В.Чорновола, 31 став членом Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP ПриватБанку.

Віднедавна кропивницькі  поціновувачі пива мають можливість насолодитися справжнім, якісним напоєм, звареним професіоналами Чехії та Німеччини. Гурмани та любителі смачно попоїсти можуть скуштувати справжню рульку, а ще - різноманітні салати, холодні закуски, супи (навіть пивний суп), омачки та утопенці, задовольнивши не лише свій вишуканий смак, але й гаманець, який щоразу буде поповнюватись приємними знижками.

141208216131800.jpegПриватБанк дає змогу кожному кропивницькому гурману отримати бонуси до 7%,  оплачуючи смаколики карткою рівня Platinum ПриватБанку та до 10% у разі розрахунків картками MasterCard World Elite та Visa Infinite чи зареєструвавшись у акції від ПриватБанку, отримати персональний шалений бонус.

“У нас з ПриватБанком багато спільного, - розповідає Володимир Фабрика, директор пивного клубу “Прага” . - Ми орієнтуємось на клієнта, цінуємо кожного,  тому будуємо бізнес, орієнтований на якість, інноваційність, передові технології обслуговування.  Завжди готові до запровадження нових програм та пропозицій. Звичайно мені імпонує,  що саме наш клуб обраний для членства у  Дисконтному Клубі ПриватБанку VIP. Разом ми підвищуємо і престиж закладу і кількість задоволених клієнтів”.

logo-inner.png
Відтепер, зібравшись гарною компанією у затишному пивному клубі, VIP-клієнти ПриватБанку отримають не тільки елітне обслуговування, яке відповідає їх статусу, але й приємні знижки від 7% до 10%.

“Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності  - дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає  Олена Юрова, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  В рамках цієї програми ми обираємо елітні компанії торгово-сервісній сфери, які стають нашими партнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком України та Латвії”.

Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP - мережа торгових і сервісних компаній преміум-сегмента України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті платіжними картами VISA Infinite, MasterCard World Signia, VISA Platinum, MasterCard Platinum, емітованими ПриватБанком.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua

Коментарі