Клієнти ПриватБанку отримують міжнародні платежі на картки з подарунками

ПриватБанк і MasterCard розпочали нову акцію для клієнтів та підприємців, які отримують на картки валютні платежі. Як повідомили в банку, акцію приурочено до 25-річчя банку, вона триватиме з 17 лютого до 17 березня. У період акції кожен власник картки ПриватБанку MasterCard, який отримує на картку валютні платежі та використовує її для оплати покупок і послуг, матиме чудовий шанс виграти iPhone7 та інші корисні подарунки.

«ПриватБанку незабаром виповнюється 25 років, тому ми вирішили подякувати клієнтам, які користуються всіма перевагами та сервісами банку без відвідання відділення, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Наші електронні сервіси – це комфортне віртуальне відділення, відкрите, коли потрібно й де потрібно клієнту, що ідеально підходить для фрилансерів».

Як повідомили в банку, в акції візьмуть участь усі клієнти, які отримують валютні платежі на картку MasterCard або на рахунок ФОП з використанням картки MasterCard та розраховуються карткою в торговельній мережі. Окрім iPhone7, можна виграти один із п’яти годинників Apple Watch, жорсткі диски на 1 ТБ та Power bank для мобільних пристроїв.

Коментарі