Кожен третій пенсіонер Кіровоградщини обслуговується у ПриватБанку

Як свідчить статистика, на Кіровоградщині 78,5 тис. громадян, або кожен третій пенсіонер області, обрали ПриватБанк та отримують пенсії у 58 відділеннях, що розміщені у найзручніших місцях обласного та усіх районних центрів Кіровоградщини.
“Найбільший відсоток осіб поважного віку, які довірили пенсії ПриватБанку, проживають у Кіровоградському, Олександрійському, Долинському та Маловисківському районах, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення  просування соціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Для нас це найважливіший показник лояльності та довіри. Ми любимо та шануємо своїх клієнтів, постійно розвиваємось аби зробити наші сервіси комфортнішими та доступнішими для усіх: від юніорів до пенсіонерів”.
Сьогодні ПриватБанк готовий розширити ряд послуг та додати до Приват24  функцію швидкого оформлення субсидій.
"Нова функція банку дозволить владі надавати субсидії швидше та якісніше, - додає Наталія Титаренко. - Для реалізації сервісу потрібно лише провести інформаційні зв'язки між Банком, Пенсійним фондом та Міністерством соціальної політики, про що ведуться перемовини із урядовими відомствами. Послуга стане доступною для усіх користувачів інтернет-банкінгу, які вже сьогодні можуть оплачувати комунальні послуги та подавати документи для офомлення субсидій. У найближчому майбутньому процес оформлення фінансової допомоги від держави стане повністю автоматизованим. Та вже сьогодні кожен може самостійно розрахувати розмір субсидії у своєму "соціальному кабінеті" в Приват24”.
Нагадуємо, що з 19 березня по 24 квітня 2017 року проводиться акція для всіх громадян України, які отримують пенсію на картку ПриватБанку. 25 переможцям  ПриватБанк протягом трьох місяців року буде виплачувати "другу" пенсію в сумі, що дорівнює пенсії зарахування на карту клієнта в місяці виграшу. В акції можуть взяти участь всі клієнти поважного віку незалежно від дати оформлення картки для виплат. Для цього потрібно лише зареєструватися в акції на сайті  або відправити SMS з кодом 6525 на номер 3777.
З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України по відбору банків уповноваженим обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги.
ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів.  

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Коментарі