ПриватБанк пропонує клієнтам безкоштовно отримати сертифікати Гарварду

ПриватБанк запропонував своїм клієнтам долучитись до всеукраїнського освітнього проекту Technology Nation та отримати безкоштовний сертифікат від Гарвардського університету після завершення курсу CS50, що BrainBasket проводить у змішаному форматі по всій Україні. Сертифікати буде видано тим випускникам, які успішно завершать курс Technology Nation і захистять фінальний проект. На думку представників банку та Фонду, це стане додатковою мотивацією для учасників програми успішно закінчити курс.

«Сертифікат від такого престижного навчального закладу, як Гарвардський університет – це велика цінність для тих, хто робить перші кроки в IТ. Але, на жаль, його вартість досить висока для українських реалій. Можливість отримати його безкоштовно стане для випускників нашої програми додатковим поштовхом успішно закінчити курс та дозволить підтвердити свої досягнення», – заявив директор фонду BrainBasket Володимир Люлька.

Детальну інформацію про процедуру отримання сертифіката буде озвучено випускникам, щойно остаточно буде оформлено технічні аспекти цього питання.
Technology Nation – програма безкоштовного вивчення основ програмування. Ця програма дозволяє всім бажаючим отримати IT-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, дає слухачам гарний базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Коментарі