Заробити на електроенергії кропивницьким підприємцям пропонує ПриватБанк та ТОВ “ЕлектроАктивМонтаж”

Не лише зекономити на платежах, а ще й заробити на власній електроенергії пропонують кропивницьким бізнесменам ПриватБанк та ТОВ “ЕлектроАктивМонтаж”. Досить лише  скористатись програмою лізингу банку та придбати сонячні панелі у магазині “ЕлетроN”, що по вул.Шосейній,4 у м.Кропивницький.  Уже сьогодні можна забути про платіжки за електроенергію, встановивши енергоощадне обладнання, а розраховуватись поступово, за рахунок економії та прибутку від продажу власновиробленої електроенергії.
 logo1.png
“Вже не один рік ми співпрацюємо з ПриватБанком, який не лише іде у ногу з часом, а навіть працює на випередження, - розповідає Олександр Дубовий, директор ТОВ “ЕлектроАктив Монтаж”. - Питання енергозаощадження найактуальніше сьогодні в Україні. Зараз енергетичні ресурси – дороге задоволення і значною мірою впливають на розвиток бізнесу. Ми пропонуємо найкращий вихід - незалежне, дешеве електропостачання, а саме - сонячні панелі. Звичайно, витягнути з обігу значну суму на їх придбання “по кишені”не кожному бізнесмену. Чудовий вихід - лізинг. Користуємось, економимо сьогодні, а оплачуємо поступово та ще й за рахунок зекономлених коштів”.
 лізинг лого.png
Лізинг обладнання дозволяє підприємству отримати обладнання або техніку в користування відразу після укладення лізингового договору, а розраховуватися – поступово. Лізингові програми ПриватБанку мають безліч переваг. Це і  можливість уже сьогодні придбати найкраще, найсучасніше та найвитребуваніше обладнання. Що не менш важливо - найнижча відсоткова ставка – від 1% річних без прихованих комісій і переплат та без застави. Про швидкість та простоту оформлення годі й говорити - мінімальний комплект документів, рішення про надання фінансування взагалі ухвалюється онлайн. Ну і що не менш важливо - на відміну від кредиту, на об'єкт лізингу не може бути накладено стягнення третіх осіб, так як право власності на обладнання належить лізингодавцю. Крім того, лізинг обладнання допоможе зменшити оподатковуваний прибуток (за рахунок відсотків по лізингу, комісій та амортизації, яких немає при кредиті), а також надає право на податковий кредит з ПДВ.

“Нашою лізинговою програмою може скористатись будь-який підприємець, що має рахунок у ПриватБанку, - розповідає Максим Шеремет, керівник Направлення по активно-пасивним операціям клієнтів МСБ Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Ми надаємо можливість зменшити лізингове навантаження за рахунок збільшення відсотку авансу та дострокового погашення та ще й без додаткових комісій. До речі, кожен наш клієнт може самостійно зробити попередній розрахунок за договором лізингу будь-якого обладнання на сайті”.

Коментарі