Світло та тепло дарують кропивничанам “Віконце” та ПриватБанк

Магазин "Віконце", що у м.Кропивницький по вул.Арсенiя Тарковського, 65/23, та ПриватБанк пропонують кропивничанам безвідсоткові кредити на придбання вікон і дверей по державній програмі  “теплі кредити”.

Нагадуємо, що держава запропонувала українцям програму цільового кредитування на тепломодернізацію житла, яка передбачає повернення до 35 відсотків  вартості кредиту.

“Наші клієнти отримали можливість придбати товар без відсотків та переплат, оплачуючи його частинами до 6 платежів по програмі “Оплата частинами “, або на більший термін - по програмі “Миттєва розстрочка”, оплачуючи 2,9% комісії щомісяця, - розповідає Олена Таровик, керівник Напрямку “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми почали працювати з магазином лише з 16 травня, а вже оформили 17 угод по державній програмі “теплі кредити”.

“Ми розуміємо, що це вигідно і для нас і для наших клієнтів, - розповідає Олена Демешкіна, власниця магазину “Віконце”. - Як тільки дізналися за програму відразу поставили для себе мету - кожному клієнту по компенсації): Працюємо чесно - не додаємо жодних відсотків клієнту до вартості товару. У разі бажання клієнта оплачувати товар довше ніж півроку, пропонуємо “Миттєву розстрочку”  і пояснюємо, що навіть заплатити відсотки по розстрочці клієнту вигідніше,  ніж оплатити товар готівкою. Ми просто цінуємо своїх клієнтів, ось і весь секрет нашого успіху”.

Унікальність “теплих кредитів” ПриватБанку - у безпаперовій технології, швидкості та зручності. Та найголовніше - можливість оформити безвідсотковий кредит по програмі “Оплата частинами” на придбання енергоощадних товарів: радіаторів, облікових лічильників, котлів, вікон та дверей, а також обладнання та матеріалів для проведення робіт з утеплення зовнішніх стін, горищ, підвалів.  

З початку роботи програми “теплі кредити” у ПриватБанку загальна сума державної компенсації вже перевищила 45,23 млн грн.

Коментарі