Ура! Ми стартували!

Шановні пані та панове журналісти!

Запрошуємо вас на унікальний захід - запуск безготівкової оплати проїзду - через QR-код у міських автобусах м.Олександрії.

Офіційний урочистий запуск оплати проїзду черезQR-код за участі заступника мера м.Олександрія Л.В.Давиденко, заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку О.В.Пасічніченко відбудеться

4 липня о 10.00 год за адресою:

м.Олександрія
просп.Соборний,59 (площа перед мерією)

ПриватБанк спільно з ПП Юнак В.А., ПП Сізов С.А.,  ПП Міщенко Ю.Я. та за підтримки мерії м.Олександрії, вперше в регіоні, повідомляють про запуск технології, яка дозволяє придбати і закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатку Приват24, відсканувавши лише QR-код зі спеціального стікера у транспорті.  

Наголошуємо, що для впровадження цієї технології місту не потрібні жодні витрати на додаткове обладнання. ПриватБанк бере на себе витрати по виготовленню, розміщенню стікерів з QR-кодом та проведенні навчання контролерів. Крім того, користуватись такою технологією зможуть і клієнти-власники карток інших банків. Потрібно лише встановити Приват24 на смартфон і додати туди картку іншого банку.

Чекаємо на всіх небайдужих, хто мріє бачити свою країну економічно сильною та технологічно успішною!

З повагою,
прес-служба
Кіровоградської філії
ПриватБанку


Коментарі