Кредитування бізнесу - шлях до відновлення економіки країни

ПриватБанк надав овердрафтовий кредит одній з найбільших регіональних мереж аптек ПАТ “Ліки Кіровоградщини”. Як повідомили в банку, використання оперативного фінансування дозволить підприємству поповнити обігові кошти для розвитку бізнесу.

“Ми кредитуємо! Надаємо реальні кошти на підтримку, розвиток бізнесу, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Фінансування бізнесу - прерогативний напрямок банківської системи сьогодні. Ми знизили відсоткові ставки за кредитами для підприємців, чітко розуміючи, що здешевлення ресурсів на ринку дозволяють зробити програми кредитування для клієнтів більш доступними.  До кінця 2017 року ПриватБанк планує спрямувати на підтримку бізнесу понад 10 млрд грн”.

Як зазначають в банку,  500 тис підприємців є клієнтами ПриватБанку. За даними дослідження компанії GfK  69,7% підприємців України обслуговуються у ПриватБанку.

“Співпраця з ПриватБанком вимірюється не лише роками, але й взаємовигідним партнерством, - розповідає Сергій Хільченко, директор ПАТ “Ліки Кіровоградщини”. - Продумана система еквайрингу, можливість он-лайн контролю за всіма бізнес-процесами в Приват24 для бізнесу, можливіть проводити будь-які банківські операції через Інтернет без вихідних, свят і перерв - це не повний перелік тих аргументів, які працюють лише на користь обслуговування саме у тут - у найбільшому та найтехнологічнішому банку України”.

ПриватБанк пропонує корпоративному бізнесу різні форми кредитування: овердрафт, кредитна лінія, кредитна лінія для сільгоспвиробників “Агросезон” (фінансування на придбання агрокомпонентів, пального, запчастин та інших витрат, необхідних для ведення сільськогосподарської діяльності), лізинг с/г техніки, обладнання, авто.

Лише синергія держави та бізнесу надасть поштовх для відродження економіки, дозволить вивести Україну із кризи і створити 1 млн. нових робочих місць.    


ПАТ “Ліки Кіровоградщини” - одна з найбільших регіональних мереж аптек. Підприємство було створено 11 вересня 2004 року. 3 1 березня 2011 року було перейменовано в публічне акціонерне товариство. Це підприємство працює в Кіровоградській області та займається оптовою та роздрібною реалізацією лікарських засобів та медичних виробів, дослідженням кон'юнктури ринку.

Коментарі