Подбати про безпеку під час закордонних подорожей пропонують ПриватБанк та ERV

ПриватБанк та провідна міжнародна компанія туристичного страхування ERV нагадують усім туристам про необхідність захисту себе та близьких від несподіваних та непередбачених ситуацій за кордоном.

Літня пора - чи не найкращий час для подорожей та відпочинку. Не скористатися можливістю відвідати Старий Світ без відкриття віз просто гріх:) Але слід завжди пам’ятати народну мудрість, перевірену століттями: береженого і Бог береже.

“Не вирушайте у подорож без страхового полісу, - радить Артем Чайка, керівник Бізнесу  платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - По-перше це небезпечно, а по-друге - матимете проблеми на кордоні, адже наявність страхового поліса – обов’язкова умова для перетину кордону. Жодна країна не впустить туриста без полісу, який гарантуватиме оплату і за надання першої медичної допомоги, і при необхідності - лікування чи транспортування туриста на батьківщину”.

Наявність полісу “Туристичне страхування” надає змогу отримати медичну допомогу в будь-якій точці світу. Хворіти за кордоном, чи потрапити в халепу - дуже дорого. При наявності такого полісу страхова компанія допоможе знайти лікарню, оплатить лікування і в разі необхідності супроводить на батьківщину.

Оформити поліс “Туристичне страхування” можна в будь-якому відділенні ПриватБанку. До речі, оформити поліс в ПриватБанку строком на 1 рік дешевше, ніж купувати у туроператорів чи туристичних агенцій всього на 10 днів. Поліс, придбаний в ПриватБанку, діє цілий рік, кількість поїздок - необмежена, вартість поліса за програмою Classiс коштує  лише 23.18 EUR. Страхова компанія ERV гарантує покриття до 30 000 EUR.

Для порівняння: в інших компаніях і туристичних агентствах: річний поліс з такими ж ризиками обійдеться клієнту від 69.75 EUR, а поліс на 1 поїздку терміном 10 днів і покриттям тільки в Європі коштує від 20 USD і дорожче (чим більше днів поїздки - тим дорожчі витрати на страхування) . У разі настання страхового випадку, слід звернутися за номером телефону  + 420-221-860-656 або по e-mail: help@euro-center.com, але не пізніше 30-ти календарних днів з моменту його настання.

Нагадуємо, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам і інші види страхування від непередбачуваних подій, які можуть відбутися та порушити нормальний ритм життя: поліс ОСЦПВ, захист від фінансових ризиків - страхування кредитного ліміту, страхування від ризиків, які загрожують життю, працездатності та здоров’ю - «Захист на кожен день»,  страхування нерухомості - без огляду й експертної оцінки, поліс КАСКО  - страхування автомобілів або інших транспортних засобів від пошкодження або повного знищення, страхування авіаквитків «Компенсація вартості рейсу» - у разі затримки або скасування рейсу Банк повертає до 100% вартості квитка на зазначений рейс.

Коментарі