УВАГА! УВАГА! ПРЕС-АНОНС


Шановні пані та панове журналісти!

Запрошуємо вас засвідчити вручення спеціального фахового обладнання та тренажерів для облаштування спортивної зали "Комунального закладу Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю", а саме :

- дитячого спортивного комплексу "Непоседа"
- спорткомплексу "Трансформер-лабіринт"
- спорткомплексу "5 в 1"
- модульних комплексів: ИМ-76 ИМ-77 ИМ-78 ИМ-79.


Вручення відбудеться 22 серпня о 10.30 год. за адресою закладу: вул. Біляєва,72.

"КЗ  Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю"- це реабілітаційна установа, цільовим призначенням якої є здійснення комплексу реабілітаційних заходів для дітей з інвалідністю, а також дітей віком до двох років, які мають ризик отримання інвалідності.  Кваліфіковані спеціалісти Центру проводять реабілітаційні заходи, спрямовані на попередження (запобігання) зменшення або подолання фізичних, психічних розладів,  коригування порушень розвитку, навчання основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для їхньої інтеграції у суспільстві.  

Всеукраїнська програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!

Не залишайтеся осторонь, адже навіть гривня здатна дати шанс!
Зробити внесок можна на нашому сайті, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Коментарі