ПриватБанк став фінансовим партнером ТД "Соєвий вік"

Більше 600 аграріїв та представників світу фінансів пройшли офіційну реєстрацію та стали учасниками неймовірного, широкомасштабного, яскравого, інформаційно насиченого свята - Дня поля-2017 ТД “Соєвий вік”. Цього року ПриватБанк приймав участь у “Дні поля” як фінансовий партнер торгового дому.

20170818_164649.jpg“Тільки для клієнтів ТД “Соєвий вік” нами було розроблено спільну програму пільгового кредитування сільгоспвиробників “ЕкоКУБ” (економний КУБ), - розповідає Олексій Харін, заступник директора,  керівник направлення реалізації програм клієнтам малого та середнього бізнесу  філії ПриватБанку. - Тепер аграрії, які мають намір придбати продукцію цього  торгового дому, можуть не думати про кошти. Досить лише звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку або оформити заявку на сайті ПриватМаркет на кредитування за зниженими відсотками для закупівлі продукції “Соєвого віку”. До речі, на цьому сайті ТД “Соєвий вік” представлений майже 160 видами сільгосппродукції”.
20170818_093213.jpg

Кредити за зниженою відсотковою ставкою “ЕкоКУБ” ПриватБанку
(кредитування українського бізнесу) - сервіс фінансування малого та середнього бізнесу.  Підприємець має змогу отримати кредит на 12 місяців, зі ставкою 1,7% на початкове тіло позики на суму від 50 тис. грн до 500 тис. грн, без заставного майна і лише з порукою фізичної особи - власника бізнесу. Відкрита можливість дострокового погашення зі сплатою відсотків лише за термін користування кредитними коштами.  Перші 6 місяців бізнесмен має змогу оплачувати лише відсотки за кредитом, решта строку - борг з відсотками рівними частинами.   


20170818_133455.jpg“Співпраця з ПриватБанком розширює можливості не лише нашого торгового дому, а й кожного нашого клієнта, - розповідає Олександр Ушаков, засновник ТД “Соєвий вік”. - Не кожен сільгоспвиробник має змогу виділити необхідну суму з бізнесу, аби придбати якісний та сертифікований посівний матеріал, препарати для захисту рослин тощо.  Адже все насіння рослин, яке пропонує Торговий Дім «Соєвий вік»,  ретельно відібрано для того, щоб приносити високі врожаї, а також  зменшувати втрати господарів за рахунок високої стресостійкості та адаптивності культур до умов вирощування. Програма кредитування ПриватБанку, адаптована до сільгопциклів, допоможе усім фермерським господарствам купувати лише якісну продукцію та отримувати лише високі врожаї”.
20170818_170717.jpg


Крім спеціальної пропозиції аграріям, ПриватБанк подарував цінні подарунки щасливим учасникам свята, яких обрав модуль random -  генератор випадкових чисел онлайн.

Торговий дім «Соєвий вік» є провідною компанією на сільськогосподарському ринку України, яка має ексклюзивне право реалізовувати насіння сої селекції «Соєвий вік», гібриди кукурудзи угорської селекції «Woodstock», насіння пшениці австрійської селекції «Probstdorfer Saatzucht», біопрепарати компаній-партнерів «Біона» і «БТУ-Центр», а також засоби захисту рослин від компаній «Август-Україна» та «Єврохім-Україна». Крім того, Торговий дім «Соєвий вік» впроваджує інноваційні технології в сільське господарство, проводить різноманітні всеукраїнські та міжнародні агрозаходи, а також безкоштовно консультує аграріїв із різних агротехнічних питань у власному центрі агроконсультацій.
Місія компанії – впроваджувати ефективні методи вирощування сої, які полягають у забезпеченні сільгоспвиробників комплексом сучасних знань, досвіду і технологій вирощування, що в поєднанні з якісним високопродуктивним насінням сої селекції «Соєвий вік» гарантовано збагатить нашу землю, фермерів та агробізнес в цілому!

Коментарі