ПриватБанк та “Babyland” здійснюють новорічні мрії юних кропивничан

Початок грудня, зимова прохолода загострюють почуття свята. Хочеться дарувати радість, подарунки та гарний настрій.

Аби ціни на подарунки та приємні сюрпризи не псували новорічного настрою, ПриватБанк та магазин “Babyland”, що на 2 поверсі ТК "Manhattan" (вул.Велика Перспективна,31/36) у Кропивницькому, пропонують купувати товари для найменших кропивничан на виплати у 3 платежі або скористатись послугою “Миттєва розстрочка” та виплачувати вартість придбаного товару до 25 платежів. Наразі, можна отримати 3% бонус, оплачуючи покупки карткою ПриватБанку. Віднедавна у “Babyland” почали діяти послуги “Оплата частинами” , “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”.
IMG_2706.JPG
"У цьому магазині дійсно поважають своїх клієнтів, тому і пропонують безкоштовну розстрочку, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Покупці отримують задоволення від покупок і навіть можуть дозволити собі порозкошувати. А господарі отримують збільшення доходів. Послуга “Оплата частинами” дозволяє нашим клієнтам збільшити чек та відповідно і товарообіг".


bon-pl.png“Не менш приємна послуга “Бонус Плюс”, - додає пані Олена. - Наша смачна полуничка, яку вже всі пізнають з першого погляду, дарує клієнтам приємні бонуси-знижки, які накопичуються на бонусному рахунку, і які можна витрачати, розраховуючись за придбаний товар чи послуги через термінали ПриватБанку”.

“І батьки і дітки люблять яскравий, якісний одяг, який не боїться ні розбишак, ні поганої погоди:), - розповідає Лілія Колесникова, директор магазину Babyland”. - Ми пропонуємо товар найкращих виробників, які вже давно зарекомендувати себе на ринку. Аби наші покупці не зважали на ціни, ми пропонуємо їм скористатись програмами ПриватБанку, які дозволять порадувати і юних і дорослих кропивничан до новорічних та різдвяних свят”.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua

Коментарі