Омріяні гаджети - найкращий подарунок в новорічну ніч


Як стверджують аналітики, із 7 млрд людей на Землі близько 6 млрд мають мобільні телефони. Тому зовсім немає сенсу заперечувати, що найкрутішим подарунком рідним та близьким може стати саме сучасний мобільний телефон.

Мережа магазинів «Мобімир» та ПриватБанк пропонують купувати найсучасніші гаджети і не зважати на їх вартість. Досить вибрати потрібний гаджет та оплачувати його частинами протягом року, не переплачуючи при цьому ні копійки.  

«Ставши партнером ПриватБанку, ми значно розширили коло своїх клієнтів, адже можливіть придбати якісний товар у кредит, і при цьому не переплатити жодної копійки, приваблює чи не кожного,- розповідає  Роман Тютюнник, директор мережі магазинів «Мобімир». - Таке партнерство - гарна підтримка і для підприємців, які працюють в непростій економічній ситуації”.

За допомогою сервісу  «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця безкоштовне.

Сервіс «Оплата частинами» ПриватБанку допомагає продавцям збільшити обсяг продажів на третину за рахунок продажу в кредит. Ця пропозиція значно збільшує клієнтопоток за рахунок швидкого і доступного кредиту, підвищує лояльність клієнтів, адже дає змогу здійснити покупку тут і саме зараз, а єдиний чек надає можливість продавати в кредит декілька товарів відразу. Продавець збільшує оборотність товару: можна розпродати залишки і неліквідний товар. І що не менш важливо - оформлення покупки на місці, без кредитного експерта і документів, потрібна лише банківська картка клієнта. Усі ризики неповернення коштів бере на себе банк. Усі платежі магазин отримує завжди і вчасно. Співпраця з ПриватБанком дозволить підприємцям впровадити зручне і сучасне обслуговування клієнтів та забезпечить зростання бізнесу.

Коментарі