ПриватБанк пропонує кропивничанам застрахувати комунальні платежі

16 березня у ПриватБанку стартував продаж нової пропозиції -  «Страхування комунальних платежів».

Чи не щомісяця ростуть суми в рахунках українців за комунальні послуги. Не оплачувати їх вчасно - збільшувати борги, які можуть привести до вражаючих сум.  А раптова хвороба чи травма, які потребують тривалого лікування і великих витрат, лише заженуть у боргову яму. Не сприятимуть вчасним оплатам і втрата роботи.  Запропонована страховка допоможе у важкий момент залишитися з водою, газом, світлом і опаленням, погасити заборгованість по оплаті комунальних послуг за рахунок страхової компанії.

«Лише за 27 грн на місяць можна убезпечити себе і свою родину від непередбачуваних ситуацій, - розповідає Артем Чайка, керівник напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - До речі, таку страховку можна оформити лише самостійно, у власному кабінеті Приват24 в  меню «Мої рахунки» –> «Страховки» –> «Оформити страховку» –> «Страхування комунальних платежів».

Договір «Страхування комунальних платежів» покриває чисельні ризики: втрата постійного місця роботи за скороченням штатного розкладу та чисельності працівників підприємства, у разі ліквідації та банкрутства підприємства; реорганізації або зміни профілю підприємства; встановлення інвалідності в результаті нещасного випадку; критичні захворювання, вперше виявлені в період дії договору страхування.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам надійний захист від непередбачуваних подій, які можуть відбутися та порушити нормальний ритм життя:  «Захист на кожен день», страхування від втрати роботи, страхування здоров”я, туристичне, нерухомості, поліс ОСЦПВ, компенсація вартості авіарейсу, страхування кредитного ліміту.

Лише у січні нинішнього року 67 жителів Кіровоградщини отримали 261 600 грн  виплат за страховою програмою «Захист на кожен день».

Коментарі