ПриватБанк привітав правоохоронців Чернігівщини з професійним святом



4 липня, в день, коли перші патрульні України прийняли присягу,  правоохоронці Чернігівщини святкували День Національної поліції України. До привітань  наймужнішої частини чернігівчан долучився і ПриватБанк. Директор регіональної філії ПриватБанку Ася Бойко особисто завітала до департаменту патрульної поліції і зі словами вдячності за самовіддану та часом небезпечну працю, подарувала вкрай потрібну оргтехніку. 6 липня Ася Валентинівна долучилась до урочистостей в Головному Управлінні Національної поліції в Чернігівській області.  Тут, у по-родинному теплій атмосфері, вітали співробітників Національної поліції області. Звичайно, не обійшлося без теплих, щирих слів привітань та подарунків.

«Пишаюся тим, що мужні, відважні, справжні воїни добра користуються послугами саме нашого банку, - звернулась до присутніх Ася Валентинівна. -  Вітаю усіх співробітників з професійним святом. Ви з честю виконуєте свої професійні обов’язки, завдяки чому, ми, банкіри, маємо змогу гідно виконувати свої. Бажаю усім мирного неба та безліч нових зірочок на погонах».

Третя річниця реформованої поліції традиційно зібрала чернігівчан та гостей міста на Красній площі. Без заангажованості та довгих і нудних промов,  захисники правопорядку вийшли до людей, щоб показати як чітко і злагоджено працюють усі служби Національної поліції України. На Красній площі підрозділи Нацполіції продемонстували чернігівцям техніку, амуніцію й озброєння. Найбільшу зацікавленість і у  дітей, і в дорослих викликала зброя і чотирилапі помічники поліцейських. Неабиякий захват присутніх викликали показові виступи правоохоронців.

Довідково: Поліція Чернігівщини одна з найперших в Україні запустила проект вуличного відеоспостереження «Мережа безпеки», унікальність якої в тому, що система покриває не лише місто, а всю область.

Коментарі