ПриватБанк вітав молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби




Стало вже традицією для чернігівських приватбанківців щорічно вітати випускників Академії Державної пенітенціарної служби. Яскрава, урочиста, і водночас зворушлива церемонія випуску молодих офіцерів Державної кримінально-виконавчої служби України не залишає байдужим нікого. Парадний марш молодих офіцерів, дзвін підкинутих монет, погони на пам’ять майбутнім випускникам  - усі ці традиції додають святковості та особливої патетики і залишаються в пам’яті назавжди. До привітань заступника Міністра освіти і науки України Романа Греби, голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча, голови Чернігівської обласної ради Ігоря Вдовенка, заступника Чернігівського міського голови – керуючого справами виконкому Сергія Фесенка долучилась і директор Чернігівської філії ПриватБанку Ася Бойко.


“Ми пишаємося тим, що найпотужніший учбовий заклад Чернігова є партнером найпотужнішого державного банку, - сказала Ася Валентинівна. - Ми щасливі бути свідками такого святкового і урочистого дійства. Це - непересічна подія не лише для нашого міста, але й для всієї України. Бажаю молодим офіцерам нести службу в мирній і заможній Україні, на благо українському народові”.


Очільники Чернігівської філії ПриватБанку не лише побажали щасливого та перспективного майбутнього кожному випускнику академії, але й виконали побажання курсантів та подарували вкрай необхідний сучасний ноутбук.   

Довідково: Академія ДПтС – це провідний заклад вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що готує професіоналів у галузях права, цивільної безпеки, психології, економіки на бакалаврському та магістерському рівнях, докторів філософії, які забезпечують реалізацію пенітенціарної політики відповідно до національного законодавства та міжнародних стандартів. Академія надає можливість пройти військову підготовку на відповідній кафедрі, щоб її випускники стали надійним офіцерським резервом Збройних сил України.

Коментарі