Люблю розповідати про своїх колег. Вони у мене – неймовірні! Кожен з них – уособлення краси, розуму і безлічі талантів. А сьогодні видалася чудова нагода розповісти про нашу Раїсу Вікторівну Килимниченко – заступника директора філії, яка 24 лютого святкувала  день народження, прекрасний ювілей. Про вік цієї чарівної, завжди усміхненої, позитивної пані говорити не будемо, бо кожній жінці завжди 25!

Є люди, до яких відразу з першого погляду виникає симпатія. До таких належить і Раїса Вікторівна. Доброзичлива, відкрита, завжди привітна і легка у спілкуванні.   Вона швидко сходиться з людьми, які відразу стають її друзями. Немає жодного співробітника у нашому регіональному управлінні, який би нею не захоплювався, не був їй вдячний – за допомогу, підтримку, душевне тепло та здатність співпереживати і просто гарне слово. Іноді здається, що в її душі може вміститися весь світ.  До кожного вона ставиться з теплотою і великодушністю та вміє віднайти правильні слова, відчути настрій і просто бути поряд.

Вся трудова діяльність Раїси Вікторівни від першого дня до сьогодні пройшла  у банківській сфері – від касира радянського державного банку до заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку, у якому трудиться вже більше 16 років. Все життя у русі, у вирі подій, бо по іншому і не уявляє свого життя.  Активна, з сильним і сміливим характером, здатна подолати будь-які перешкоди для досягнення мети. Раїса Вікторівна сама ніколи не боялася і не боїться труднощів, і завжди навчає колег ніколи не здаватися. Імпонує її наполегливість, цілеспрямованість і розсудливість. Вона уміє підбадьорити і вселити надію. ЇЇ оптимізм передається і колегам, а крилате “все буде добре” вже звучить з вуст чи не кожного з нас. І колег, і друзів, і клієнтів завжди підкорює її чудове почуття гумору. Вміння жартувати частенько виручає пані Раїсу і на роботі – відкриває двері будь-яких підприємств, навіть тих, чиї співробітники донедавна вважали себе запеклими детракторами ПриватБанку.  Вона, як наше сонечко – де б не була, завжди дарує оточуючим тепло і створює приємну і затишну атмосферу. 

Ростислав Володимирович Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку
“Много ярких, неординарных личностей я встречал, но с таким “набором в одном флаконе” (энергетика + харизма + профессиональный подход к делу) даже не припомню.

Чуть не забыл +скромность:)). Раису Викторовну не заметить невозможно. Она впереди планеты всей – на коне или оседлает того, кто попадется на пути. Ну, а что ж – не стой, не тормози, скачи!!!
Движение – это жизнь! Мне кажется, это её жизненное кредо. И нет никакого секрета в том, что я также, как и многие коллеги “подзаряжаюсь” от Раисы Викторовны, всего лишь пообщавшись с ней несколько минут. Мне очень повезло познакомиться и работать в команде с такой Личностью, с таким Человеком”.

Тетяна Володимирівна Фрундіна, заступник керівника напряму – керівник Департаменту бюджетних організацій ГО

“Я не пам’ятаю нашої першої зустрічі, але у мене таке враження, що ми знайомі все життя. Раїса Вікторівна – це  людина, яка підкорює одразу та назавжди. Аби успішно працювати з бюджетними організаціями, недостатньо бути лише банківським профі. Потрібно стати справжнім другом своїх клієнтів, навчитися їх любити. Без любові до клієнта, саме справжньої любові, взаємної, в цьому напрямку краще і не працювати. А коли Раїса Вікторівна заходить до будь-якого офісу, то сяє, як сонце. Вона випромінює такі флюїди тепла та довіри, що перед її чарівністю неможливо встояти нікому.  Я відчувала це особисто на спільних зустрічах з медиками, з працівниками культури. Мені пощастило бути з нею в відпустці. Я вдячна їй за два тижні позитиву. І навіть у відпустці вона звертала на себе увагу, консультувала людей з банківських питань. Вона завжди готова допомагати і на роботі, і поза її межами. Як справжня артистка, швидко і вдало уміє перевтілюватися: може бути зовсім простою селянкою на зустрічі із головою сільради, і стає справжньою леді на зустрічі з посадовцями адміністрації міста чи району. А по іншому – без акторської майстерності – у нашій професії і неможливо. І потрібно не грати – фальш чути відразу. Нашою професією потрібно жити.

Ніколи не забуду ролик, знятий Кіровоградським РУ до ювілею банку, де у кадрі неочікувано з’являються трактор та гуси. Саме там звучать слова: “А що, сказали потрібен трактор – значить буде трактор, ну й гуси за компанію”. Це жінка, для якої не існує слова “неможливо”.  Саме таким має бути справжній профі, справжній Приватовець!
Я дійсно вдячна долі, що мені поталанило зустрітися з пані Килимниченко.
Раїсо Вікторівно! Я Вас обожнюю! Впевнена, під цією фразою готовий підписатися кожен, хто познайомився з цією невисокою та доброзичливою пані.
Щиро, від усієї душі вітаю Вас з ювілеєм! Многая літа!”

Олександр Дмитрович Матвєєв, начальник фінансового управління Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області

“Ми знайомі уже багато років, навіть не можу згадати, коли познайомилися і при яких обставинах. Та хіба це важливо? Як тільки чую її голос у слухавці, відразу піднімається настрій. Вона настільки комунікабельна, енергійна і яскрава, що диву даєшся, як їй це вдається. Іноді здається, що вона ніколи не буває у поганому гуморі. Завжди  на позитиві. Найбільше мені імпонують її професіоналізм, наполегливість і енергійність. У день народження від щирого серця бажаю їй одного – навчитися жити для себе!”

Мар’яна Попович, головний лікар Кіровоградського обласного шкірно-венерологічного диспансеру

“З Раїсою Вікторівною нас познайомив ПриватБанк. Вона прийшла до мене розповісти про те, як це гарно і зручно – мати зарплатну картку у найінноваційнішому банку країни. За багато років співпраці ми вже стали справжніми друзями. Завжди захоплююсь її оптимізмом, добротою і неймовірною відповідальністю. У цей святковий день, як лікар, маю одне побажання – богатирського здоров’я і довгих років життя!”

Коментарі