ПриватБанк запрошує кіровоградців на щорічний період великих знижок

В інтернет-магазинах США настає щорічний період великих знижок. 27 листопада - "Чорна п'ятниця" і 30 листопада - "кіберпонеділок". ПриватБанк пропонує кіровоградцям приєднатись до  групи “Магазин” у Фейсбуці або  звернутись до незамінного експерту покупок в інтернеті - мережі “Магазинів” ПриватБанку та бути постійно в темі усіх знижок та акцій.



Під час розпродажу можна придбати будь-які товари: одяг, взуття, нижню білизну, постіль, товари для активного відпочинку, спорту, туризму, товари для дому, дрібну і велика побутову техніку, електроніку та багато іншого.

“Аби наші клієнти були завжди готові до розпродажів, слід заздалегідь зареєструватись на сайтах, підписатись на розсилку анонсів акцій і розпродажів, - розповідає Наталыя Ныколаэнко, керівник Направлення "Оплата частинами" -- Кіровоградськогої філії ПриватБанку. - Наразі потрібно знайти час та вибрати товар, який плануєте придбати, а вже потім підібрати купони і коди знижок на одному з сайтів: anycodes.com, retailmenot.com, couponcode.com та дізнатись адреси “Магазинів” ПриватБанку  за посиланням. З нами ви отримаєте розстрочку на будь-який товар інтернет-магазинів США”.

Пропонуємо список інтернет-магазинів і категорії товарів, які в них можна вигідно купити:
- Wilsonsleather.com - одяг та аксесуари;
- ebay.com  - будь-які товари від продавців по всьому світу;
- amazon.com - торгова площадка з безліччю товарів і доставкою в більшості випадків тільки по США;
- gap.com - одяг марки GAP;
- oldnavy.com - молодіжний одяг;
- sierratradingpost.com - одяг, взуття, спортивний одяг для зимових видів спорту;
- 6pm.com- одяг та взуття;
-  Levi.com - джинсовий одяг марки Levi Strauss;
- Disneystore.com - товари та іграшки для дітей;
- gymboree.com - дитячий одяг;
- Hollisterco.com - молодіжний одяг;
- ralphlauren.com - одяг, взуття, аксесуари марки Ralph Lauren;
- zulily.com - розпродаж товарів для дітей і мам;
- ideeli.com - закритий розпродаж одягу та взуття і безліч інших інтернет-магазинів.

Нагадуємо, що не всі товари доставляються в Україну  безпосередньо з інтернет-магазинів США . Для доставки товарів необхідно скористатися послугами форвардінгові компаній. Вартість же доставки допоможе прорахувати експерт інтернет-продажів в “Магазині” ПриватБанку.

Ви ще не замовили нічого, і навіть ні разу не спробували? Тоді вам до нас у “Магазин” ПриватБанку, ми чекаємо на ваші замовлення.
Такі “Магазини” уже успішно працюють у Кіровограді, за адресою: вул.Преображенська,2 (що у відділенні ПриватБанку “Б.Хмельницького”) та у м.Олександрія, за адресою: просп.Леніна,77.

ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua

Коментарі

Дописати коментар