Кіровоградці можуть без комісії сплачувати за послуги з вивезення побутових відходів

ПриватБанк пропонує кіровоградцям нульовий тариф за оплату послуг з вивезення побутових відходів, що надаються двома підприємствами ТОВ “КАТП – 1128” і ТОВ “Екостайл”.

“Мене завжди пригнічував момент оплати комунальних послуг.  Лише згадую про це і зразу ж уявляю черги, купу незрозумілих папірців та цифр, - ділиться кіровоградець Віктор Онуфрієнко. - До недавнього часу я взагалі не ліз у все це, поки не з'явилися зручні і цивілізовані способи оплати. Наприклад термінали або інтернет. Віднедавна я став фанатом Приват24. Чому, покажу на прикладі двох цифр.Тариф за вивезення сміття складає 9,52 грн. (ТОВ «КАТП-1128») та 9,38 грн. (ТОВ «Екостайл») з особи у приватному секторі і коли я оплачую на пошті чи у банках, де беруть комісію, сума зростає до 11-12 грн. У Приват24 я самостійно встановив собі регулярний платіж і тепер кожного 5 числа з мого банківського рахунку рівно 9,38 списується в рахунок оплати послуги. Жодних комісій чи прихованих платежів. Навіть коли я забуваю про платіж банк самостійно оплачує за мене усі комунальні платежі. Спробувавши на одній послузі і отримавши задоволення, я встановив регулярний платіж на всі послуги. Тепер ПриватБанк оплачує за мене і за світло, і за газ...за все все”.

“До нас часто звертались клієнти з приводу того, що комісія за оплату наших послуг складає третину суми платежу, - розповідає Галина Замніус, начальник відділу по роботі з клієнтами ТОВ “Екостайл”. - Дійсно, при оплаті в касах сума комісії складає до 3 грн. Чудовий вихід із ситуації запропонував ПриватБанк - послуга “Регулярний платіж”, який можна підключити самостійно в Приват24 чи терміналі самообслуговування. чи у відділенні Банку. Тут лише переваги - нульова комісія, щомісячна автоматична спалата без просторочення платежів та заборгованості. Ми вчасно отримуємо сплату за надані послуги, а наші клієнти отримують якісні та своєчасні послуги”.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку більше не потрібно відвідувати відділення. Достатньо дати розпорядження банку, і кожен місяць  з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума. Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

Регулярні платежі можна встановити як фіксовані, так і за сумою надісланого рахунку. У першому випадку - це  регулярний платіж з фіксованою сумою, який слугує  для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. У цьому випадку клієнт особисто визначає суму платежу, і вона не змінюється протягом усього часу, на який оформлена послуга. Другий варіант - це регулярний платіж за надісланими рахунками, який  ідеально підходить для оплати комунальних послуг  з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг.

Для забезпечення здійснення послуги “Регулярні платежі” потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості.
Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24. Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 до 20 000 грн. і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Коментарі